Το εξώδικο της Μαρέβας Μητσοτάκη στην Έλενα Ακρίτα: «Προσβλητικά και ανήθικα τα σχόλιά της», αναφέρει η σύζυγος του Πρωθυπουργού

FILE PHOTO: Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της συνάντησης στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τρίτη 2 Μαΐου 2023. ΑΠΕ – ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




Mε εξώδικη δήλωση της η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη απάντησε στις κατηγορίες της Έλενας Ακρίτα μέσω αναρτήσεων της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ στο Facebook στις 31.3.2024 και 1.4.2024.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν άφησε κανένα σημείο των εν λόγω αναρτήσεων ασχολίαστο, απαντώντας με λεπτομέρειες και απτά αποδεικτικά στοιχεία που καταρρίπτουν όλους τους ανυπόστατους ισχυρισμούς της.

  • Επιπλέον, επισήμανε  και τον προσωπικό και όχι πολιτικό χαρακτήρα της επίθεσης που δέχεται από την κ. Έλενα Ακρίτα, τα σχόλια της οποίας, είναι προσβλητικά και ανήθικα και τη θίγουν ως άνθρωπο, επαγγελματία αλλά κυρίως ως γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι η Έλενα Ακρίτα σε ανάρτηση της κατηγόρησε την  Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για «μπίζνες» και άφησε αιχμές για το αδιαφάνεια ως προς τα περιουσιακά της στοιχεία. Καθώς η κ.Γκραμπόφσκι διαπίστωσε την απροθυμία της κ. Ακρίτα να ανασκευάσει,  προανήγγειλε την πρόθεση της να καταθέσει και αγωγή και μήνυση εναντίον της.

Μάλιστα, το Μέγαρο Μαξίμου κάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να μην αφήσουν τη βουλευτή στο απυρόβλητο χάριν ασυλίας, με την Έλενα Ακρίτα να διαμηνύει ότι θα συμφωνήσει στην άρση της.

Λίγες ώρες μετά την ανάρτηση της κ. Ακρίτα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μια επί προσωπικού ανάρτηση στο facebook υπερασπιζόμενος τη σύζυγό του.

«Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, ενώ εμφανίστηκε διατεθειμένος να πάει και μάρτυρας στο δικαστήριο με εγκαλούμενη την Έλενα Ακρίτα. «Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου», είχε αναφέρει ο κ. Μητσοτάκης.

 

Μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης – ΠΑΣΟΚ μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις παρακολουθήσεις: Στον πρόεδρο της ΑΔΑΕ τη Δευτέρα ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: