Η Φώφη Γεννηματά δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της: Όλη η Ελλάδα στο πλευρό της προέδρου του ΚΙΝΑΛ

FILE PHOTO: H τέως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Εκτάκτως στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη χθες το βράδυ η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά, με συμπτώματα ατελούς ειλεού.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση της κ. Γεννηματά οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου.

Σημειώνεται πως χθες, η κ. Γεννηματά ακύρωσε την παρουσία της σε εκδήλωση, εξαιτίας -όπως με ανάρτησή της είχε αναφέρει- μιας ξαφνικής αδιαθεσίας.

Η νέα εξέλιξη διαμορφώνει σε κάθε περίπτωση νέο σκηνικό στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ. Ηδη πάντως οι εναπομείναντες διεκδικητές εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην πρόεδρο του Κινήματος.

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, η διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής οδεύει προς αναβολή.

Στη δήλωσή του ο Νίκος Ανδρουλάκης σημειώνει: «Εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση στην Πρόεδρο Φώφη Γεννήματα. Όσο με αφορά, από αυτή τη στιγμή αναστέλλω την προεκλογική μου δραστηριότητα».

Από την πλευρά του, ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε: «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα ότι η Φώφη Γεννηματά νοσηλεύεται, επικοινώνησα με τους στενούς συνεργάτες της και τους εξέφρασα αυτό που λέω και δημόσια: Είμαι δίπλα της ως σύντροφος και ως αγαπημένος φίλος».

Mήνυμα συμπαράστασης στη Φώφη Γεννηματά, έστειλε και ο βουλευτής Θεσσαλoνίκης και υποψήφιος πρόεδρος του Kινήματος Αλλαγής, Χάρης Καστανίδης.

  • Αποσύρεται από τη διεκδίκηση της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ

H Φώφη Γεννηματά αποσύρει την υποψηφιότητά της για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής, λόγω επιδείνωσης της υγείας της, καθώς υποχρεώθηκε να εισαχθεί στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Σε δήλωσή της, η κ. Γεννηματά αναφέρει:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή προέδρου του Κινήματος Αλλαγής». Τονίζει πώς «ως πρόεδρος, μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητά μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

  • Συμπαράσταση και περαστικά από την Κ.Ο του Κινήματος Αλλαγής στη Φώφη Γεννηματά

Σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής εύχεται περαστικά στην πρόεδρο Φώφη Γεννηματά. Σε ανακοίνωσή της αναφέρει:

«Η Πρόεδρος έχει αποδείξει ότι είναι μια πραγματική μαχήτρια της ζωής και θα βγει σύντομα νικήτρια και από αυτή τη μάχη. Είμαστε και θα παραμείνουμε όλες και όλοι στο πλευρό της».

  • Επικοινωνία Κυριάκου Μητσοτάκη με Φώφη Γεννηματά

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επικοινώνησε με την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθεί περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ο ίδιος έκανε ανάρτηση στο Twitter αναφέροντας:

«Επικοινώνησα με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, για να της ευχηθώ από καρδιάς περαστικά και γρήγορη ανάρρωση. Ευχή όλων μας, να ξεπεράσει σύντομα τη δοκιμασία αυτή».

  • Τηλεφωνική επικοινωνία Αλέξη Τσίπρα με Φώφη Γεννηματά

Μόλις έγινε γνωστή η έκτακτη εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», καθώς και η απόφασή της να αποσυρθεί από τις εσωκομματικές εκλογές του Κινήματος Αλλαγής, εξαιτίας της κατάστασης της υγείας της, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε μαζί της τηλεφωνικά.

Ο κ. Τσίπρας μετέφερε στη Φώφη Γεννηματά τη στήριξη του ίδιου και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και τής ευχήθηκε περαστικά και γρήγορη επιστροφή στην οικογένεια και τα καθήκοντά της.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ ο Νάσος Ηλιόπουλος δήλωσε: Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά ταχεία ανάρρωση. Τώρα είναι η ώρα της πραγματικής μάχης και της ευχόμαστε να σταθεί δυνατή, όπως άλλωστε έκανε και στο παρελθόν. Προσδοκούμε κάθε καλό για την ίδια και την οικογένειά της.

Οικονόμου: Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της

«Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», ανέβασε στο Twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ιωάννης Οικονόμου.

  • Βαρουφάκης για Γεννηματά: Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά

Τις ευχές του ίδιου αλλά και του ΜέΡΑ25 για περαστικά στη Φώφη Γεννηματά έστειλε, με μία ανάρτηση στο Twitter ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Η ανάρτηση του Γιάνη Βαρουφάκη:

Ευχές για περαστικά στη Φώφη Γεννηματά από το Γιάνη Βαρουφάκη και το ΜέΡΑ25 Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στη Φώφη Γεννηματά.

Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!

  • Δηλώσεις στήριξης από τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε στη Φώφη Γεννηματά το εξής μήνυμα:

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη.
Με εκτίμηση, Δημήτρης Κουτσούμπας».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναστέλλει την προεκλογική του δράση: «Περαστικά στην Φώφη»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: