Επίθεση της Δήμητρας εναντίον του ΓΑΠ: Η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει…

Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου και ο Γιώργος Παπανδρέου, άλλως ΓΑΠ, σε ένα τρυφερό οικογενειακό στιγμιότυπο. Φωτογραφία Αρχείου ΑΠΕ-ΜΠΕ




Σαράντα (40) χρόνια μετά την μεγαλειώδη νίκη του ΠΑΣΟΚ ΤΟ 1981, η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν φάρσα καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου έχοντας την ιστορική απαξίωση στο πρόσωπό του, διχάζει και αποσυνθέτει ότι απέμεινε από το ΠΑΣΟΚ.

Τα παραπάνω γράφει η κ. Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, η οποία εξαπολύει άνευ προηγουμένου επίθεση στο πρωτότοκο γιο του Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος δεν φάνηκε αντάξιος του πατέρα του και παππού του, Γεωργίου Παπανδρέου.

Η κ. Παπανδρέου σημειώνει ότι “έχει ένα ακόμη προσυπογεγραμμένο γραμμάτιο: «να εκχωρήσει την ΑΟΖ και τους ελληνικούς υδρογονάνθρακες στη Τουρκία»!

Στο μήνυμα τη στο Facebook, γράφει τα εξής η χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου:

Δεν ξεχνάμε ποτέ, ότι απαρνήθηκε ολοκληρωτικά την πολιτική παρακαταθήκη του Ανδρέα, ότι υποστήριξε το ανθελληνικό Ναι στο κατάπτυστο σχέδιο ΑΝΑΝ.

Ότι προώθησε το υποτακτικό Ναι στο Δημοψήφισμα του 2015, ότι χαιρέτησε ως θετικό το εθνικά μειοδοτικό Ναι στα Σκόπια, ώστε να ονομάζονται Μακεδονία και ότι εκφέρει αδίστακτα και καθημερινά το προκλητικό Ναι στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση!

Ε Όχι! Ο λαός έχει και μνήμη και κρίση! Οι Ανδρεϊκοί Δημοκράτες Πατριώτες παραμένουν πολιτικά ορφανοί και αυτός σταθερά διαχρονικός, ιδεολογικός αντίπαλος και πολέμιος τους!

Ο ΓΑΠ επιμένει ότι θα είναι υποψήφιος: Θα βρει μπροστά του το ΔΝΤ, τα χρέη του ΠΑΣΟΚ και τη διάσπαση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: