Τα ρεζιλίκια του Πατούλη: Επιχειρεί να σταθεί δίπλα στον πρωθυπουργό και τον πετάνε έξω από το πλάνο

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης πριν τον πετάξουν από το …πλάνο. Διακρίνονται επίσης, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ζαν Τοντ και ο υπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης. Φωτογραφία via video, Πρώτο Θέμα




Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να είναι μέρος του πολιτικού συστήματος; Αναφερόμαστε στον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, ο οποίος δεν γνωρίζει τη λέξη …”ντροπή”. Είναι δυνατόν να τον υποστηρίζει και να τον ψηφίζει η Νέα Δημοκρατία;

Τα ρεζιλίκια που είχε κάνει στο Λευκό Οίκο, πριν από δύο χρόνια, κατά την εκδήλωση για την 25η Μαρ΄τιου 1821, δεν είναι τίποτα μπροστά στο τελευταίο περιστατικό…

Κατά την τελετή έναρξης κάτω από την Ακρόπολη, στην πρώτη σειρά ήταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Ξαφνικά, εμφανίζεται ο Περιφερειάρχης Αττικής, ο οποίος -όπως φαίνεται και στο βίντεο- προσπαθεί να “χωθεί” στο “κάδρο”.

Ωστόσο η προσπάθεια του Γιώργου Πατούλη δεν στέφθηκε με επιτυχία, καθώς ο υπεύθυνος της διοργάνωσης που έχει αντιληφεί τι συμβαίνει, περνάει μπροστά από τον πρωθυπουργό και απομακρύνει τον απορημένο Γιώργο Πατούλη, μπροστά στα έκπληκτα μάτια του Λευτέρη Αυγενάκη.

Το πρωτόκολλο της FIA που έχει την ευθύνη της διοργάνωσης προβλέπει ότι στην πρώτη αναμνηστική φωτογραφία κάθονται ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ζαν Τοντ (θρύλος στο motorsport, παλαιός συνοδηγός αγώνων, αγωνίστηκε σε παλαιά Ράλλι Ακρόπολις, επικεφαλής της ομάδας της Ferrari με τον Μίκαελ Σουμάχερ από το 1996 μέχρι το 2006), ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.

Πίσω από την τριάδα των επισήμων βρέθηκαν όλοι οι οδηγοί των αγωνιστικών αυτοκινήτων που διαγωνίζονται, στο πλαίσιο της επίσημης φωτογραφίας για την έναρξη του Ράλλι που ξεκίνησε την Παρασκευή με μια σούπερ ειδική γύρω από το Σύνταγμα και τη Βουλή.

Ράλι Ακρόπολις: Το πρόγραμμα του Σαββάτου – Πότε θα γίνει ο τερματισμός

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: