Στέφανος Τσιτσιπάς: Μίλησε άπταιστα Ρωσικά και φόρεσε τη φανέλα της Ρωσίας για να τιμήσει τον Σοβιετικό παππού του [video]

Photo Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φοράει τη φανέλα της Ρωσίας για να τιμήσει τον παππού του, Σεργκέι Σάλνικοφ, μεγάλου ποδοσφαιριστή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Screenshot via Twitter Stefanos Tsitsipas @steftsitsipas




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν διστάζει να κάνει τολμηρές αναρτήσεις, που μπορεί να προκαλέσουν θετικά αλλά και αρνητικά σχόλια σε θαυμαστές και μη.

Αυτή τη φορά ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θέλησε να τιμήσει τον παππού του με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Έλληνας τενίστας μιλάει Ρώσικα σε βίντεο για τον παππού του. Screenshot via Twitter
Stefanos Tsitsipas
@steftsitsipas

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φόρεσε τη φανέλα της Ρωσίας και μίλησε στα Ρωσικά με αφορμή ένα ποδοσφαιρικό τουρνουά που διεξήχθη στη Ρωσία, προς τιμήν του Σεργκέι Σάλνικοφ, μεγάλου ποδοσφαιριστή της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και παππού του Έλληνα τενίστα.

Ο Ρώσος παππούς του Έλληνα τενίστα ήταν ένας από τους καλύτερους Σοβιετικούς ποδοσφαιριστές στις δεκαετίες του ’40 και του ‘50. Την Τετάρτη (22/9) πραγματοποιήθηκε ένα τουρνουά βετεράνων ποδοσφαιριστών, στη Ρωσία και φέρει το όνομα του Σεργκέι Σαλνίκοφ.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Μαροκινής καταγωγής μποξέρ έριξε κυριολεκτικά γροθιά στον φασισμό: Κέρδισε νεοναζί και πήρε το πρωτάθλημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: