Μαροκινής καταγωγής μποξέρ έριξε κυριολεκτικά γροθιά στον φασισμό: Κέρδισε νεοναζί και πήρε το πρωτάθλημα [video]

Photo Οι δύο μποξέρ που ήρθαν αντιμέτωποι για το πρωτάθλημα Ιταλίας. Screenshot via Twitter Emir Nader @EmirNader




Γροθιά στον ναζισμό έριξε κυριολεκτικά Μαροκινός μποξέρ, καταφέρνοντας να κερδίσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία super featherweight της πυγμαχίας στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει το ladbible.com, ο Χασάν Νουρντίν νίκησε τον Μισέλ Μπροΐλι, όμως η επιτυχία του έγινε πρώτο θέμα και για τις πολιτικές της προεκτάσεις. Ο μαροκινής καταγωγής πυγμάχος δήλωσε σοκαρισμένος από τις πεποιθήσεις του αντιπάλου του.

Ο Μπροΐλι φέρει στο κορμί του ναζιστικά τατουάζ: τη σημαία των SS, το Totenkopf, τον αριθμό 88 και το σήμα μίας οργάνωσης σκίνχεντ από τη Βενετία. Ειδικότερα το 88 έχει συνδυαστεί με τα αρχικά του χαιρετισμού Heil Hitler, καθώς το h είναι το όγδοο γράμμα του λατινικού αλφαβήτου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michele (@michelebroili93)

«Όταν μπήκα στο ρινγκ και είδα τα τατουάζ, έπαθα σοκ. Είναι ακραίο, δεν υπάρχει δικαιολογία, ένιωσα αηδία, για να μην αναφερθώ στους θεατές που χαιρετούσαν φασιστικά. Πάντως δεν κρύβω πως το να νικήσω έναν τέτοιο αντίπαλο αξίζει διπλά» ανέφερε ο Νουρντίν.

Παράλληλα, πολλοί φίλοι του αθλήματος διαμαρτυρήθηκαν στη διοργανώτρια αρχή για το ότι επετράπη η συμμετοχή του Μπροΐλι.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Michele (@michelebroili93)

Πληροφορίες από ladbible.com

«Κατέβασε το παντελόνι και με έριξε στο κρεβάτι»: Καταγγελία της Πηγής Δεβετζή για αθλητικό παράγοντα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: