Σε “καραντίνα” ο Ελπιδοφόρος μετά το ξέπλυμα του Αττίλα: Τρέχει στο “Σημείο Μηδέν” να δει τον Μητσοτάκη

FILE PHOTO: Έλληνας ιεράρχης ευλόγησε τα διπλωματικά “όπλα” του Τούρκου Σουλτάνου, εναντίον του Ελληνισμού. Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος με τον ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, τον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ και άλλους “επίσημους” στα εγκαίνια του Τουρκικού Κέντρου. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




Εύλογη δυσφορία και δίκαιη οργή σε Αθήνα και Λευκωσία έχει προκαλέσει ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος, ο οποίος προχθες συμμετείχε αφρόνως στα εγκαίνια του «Τουρκικού Σπιτιού» στη Νέα Υόρκη χαριεντιζόμενος με τον Τούρκο Πρόεδρο Ερντογάν.

Μάλιστα έκοψε την κορδέλα εγκαινίων μαζί με τον κατοχικό εντεταλμένο Ερσίν Τατάρ, η παρουσία και μόνο του οποίου εκεί θα έπρεπε αυτομάτως να αποτρέψει τη συμμετοχή του προκαθημένου της ορθοδοξίας. Ο κ. Ελπιδοφόρος ΓΝΩΡΙΖΕ ότι θα παραστεί ο κατοχικός ηγέτη. Και ψεύδεται όταν υποστηρίζει το αντίθετο.

Την θλιβερή παρουσία Ελπιδοφόρου στο τουρκo – κατοχικό σόου ανέδειξε πρώτη και μόνη η Hellas Journal, που δικαιώνεται συνεχώς από τις εξελίξεις.

Αυτοί που σήμερα φωνάζουν εναντίον του Ελπιδοφόρου -ειδικά μερικοί δημοσιογράφοι φίλοι του Αρχιεπισκόπου-, έβριζαν την ιστοσελίδα μας και υποστήριζαν ψευδέστατα ότι μόνο 5-6 Κύπριοι διαμαρτύρονται. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική. Διαμαρτύρεται μαζικά όλη η Ομογένεια. Ειδικά ένας εκ των απολογητών του κ. Ελπιδοφόρου, ισχυρίστηκε ψευδέστατα ότι εναντίον του διαμαρτύρονται μόνο οι …εθνικιστές!!!

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδόφόρος υποκλίνεται στην κ. Εμινέ Ερντογάν, σύζυγο του ισλαμιστή προέδρου της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη με τον κ. Ελπιδοφόρο ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί επίσης η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Αμερικής.

Ομως, ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το “Σημείο Μηδέν” και σχεδιάζει να περάσει απ’ έξω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου, η οποία είχε καταστραφεί την 11η Σεπτεμβρίου 2001, κατά τις τρομοκρατικές επιθέσεις της αλ Κάιντα.

Εκεί πρόκειται να ΣΠΕΥΣΕΙ ο κ. Ελπιδοφόρος για να περπατήσει μαζί με τον Πρωθυπουργό γύρω από την Εκκλησία διότι μέσα δεν μπορεί να εισέλθει κανείς πλην των οικοδόμων, επειδή ο ναός δεν έχει κτιστεί ακόμα.

Όλα όσα λέγονται και κυκλοφορούν, ότι δήθεν η εκκλησία είναι έτοιμη, είναι ψέματα.

Ο κ. Ελπιδοφόρος τηλεφωνά δεξιά και αριστερά και ζητά να προσκληθεί όπου θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός, για να δείξει ότι είναι όλα καλά και ωραία με τον κ. Μητσοτάκη

Σημειώνουμε ότι για 48 ώρες, σχεδόν το σύνολο των μέσων ενημέρωσης, χαϊδευε τον Ελπιδοφόρο και δεν έκανε καμία αναφορά στην φιλοτουρκική δράση του. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής των ειδήσεων του ΑΝΤΕΝΝΑ, Νίκος Χατζηνικολάου ήταν μία εκ των εξαιρέσεων. Έγραψε απαντώντας στους συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου Αμερικής απευθυνόμενος στον ίδιο:

Η… εμπλοκή σας στο πανηγυράκι και στα… παιχνίδια εντυπώσεων που έστησε ο Ερντογάν στη Νέα Υόρκη ήταν πράγματι απαράδεκτη σεβασμιώτατε! Δεν είχατε καμμία δουλειά δίπλα στον Τατάρ! Παραδεχθείτε το λάθος σας και ζητήστε συγνώμη από το ποίμνιο σας για να προχωρήσετε μπροστά…

Οι συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου έσπευσαν μέσω των δημοσιογράφων τους στην Αθήνα, να περάσουν ένα άλλο αφήγημα από τοπραγματικό. Ότι δήθεν ο Ελπιδόφόρος νομιμοποίησε τον παραβιαστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων Ερντογάν και τον κατοχικό ηγέτη Τατάρ για να προωθήσει τα συμφέροντα του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Τα δικά του συμφέροντα προωθεί για να γίνει Πατριάρχης. Πιστεύει ότι με τη βοήθεια της Τουρκίας, και σε συνεργασία με την Ρωσία, θα καθίσει στον πατριαρχικό θρόνο.

Οι ισχυρισμοί των συνεργατών του Ελπιδοφόρου δεν είναι μόνο fake news. Πρόκειται για ασύστολη παραπληροφόρηση. Ο άνθρωπος θέλει να γίνει Πατριάρχης, ΜΟΝΟ αυτό τον ενδιαφέρει. Και για να τα καταφέρει θα κάνει τα πάντα. Ακόμα και εναντίον των εθνικών συμφερόντων θα πάει.

Ο Ελπιδοφόρος αφού «ξέπλυνε» Ερντογάν και Τατάρ έκανε και ένα tweet για τη Χάλκη, για να… πατσίσει!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: