Ο Ελπιδοφόρος αφού «ξέπλυνε» Ερντογάν και Τατάρ έκανε και ένα tweet για τη Χάλκη, για να… πατσίσει!

File Photo: Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΜΕΡΙΚΗΣ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΣ




Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος που επέλεξε να παραστεί μαζί με τους εκπροσώπους του Αττίλα, τον ισλαμιστή Ερντογάν και τον κατοχικό ηγέτη Τατάρ στα εγκαίνια της βάσης τουρκικής προπαγάνδας στη Νέα Υόρκη προσπάθησε κατόπιν εορτής να διασκεδάσει τις αλγεινές αντιδράσεις που προκάλεσε η παρουσία του δίπλα στους εκπροσώπους του Αττίλα.

Έτσι, σε ένα περίεργο tweet που έκανε –και δυστυχώς διένειμε το Αθηναϊκό Πρακτορείο (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ασχολίαστο-, σημείωσε «την επιμονή του στην ανάδειξη της βαρύνουσας σημασίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης και στην υποστήριξη των δικαιωμάτων των θρησκευτικών μειονοτήτων στην Τουρκία».

Είναι σαφές όμως ότι το αυτονόητο αίτημα επαναλειτουργίας της Χάλκης -το οποίο σίγουρα ΔΕΝ μετέφερε στον Ερντογάν- δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να εξισωθεί με την πράξη νομιμοποίησης όσων όχι μόνο εξακολουθούν ανυποχώρητα και αμετανόητα να υποστηρίζουν την κατοχή μέρους της Κύπρου αλλά ταυτόχρονα επιβουλεύονται τα εθνικά δίκαια της Ελλάδας, από τη Θράκη ως την Κρήτη.

Δυστυχώς ξέχασε φαίνεται ότι την Αγιά Σοφιά την μετέτρεψε σε τζαμία ο Ταγίπ Ερντογάν. Μπορεί να νομίζει ότι το ατόπημα το έκανε ο …πρωθυπουργός της Ελλάδας!!!

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν εξέδωσε ακόμα καμία ανακοίνωση, όπως κάνει για όλες τις δραστηριότητές του, για την απαράδεκτη παρουσία του στα εγκαίνια του Τουρκικού Κέντρου. Ενώ δημοσίευσε το tweet έτσι για τα μάτια του κόσμου, χωρίς να τολμήσει να αναφέρει την απρέπεια του απέναντι στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια.

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ότι σε χθεσινή εκδήλωση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής στη Νέα Ιερσέη, στην οποία παραβρέθηκε ο κ. Ελπιδοφόρος, αρνήθηκαν να πάνε οι γενικοί πρόξενοι της Ελλάδας και της Κύπρου.

Η Ομογένεια “κοχλάζει” με τον απαράδεκτο Ελπιδοφόρο: “Ευλόγησε” τον Ερντογάν, φωτογραφήθηκε με τον Τατάρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: