Ο Πελέ κέρδισε τη μάχη για τη ζωή του: Βγήκε από την εντατική μετά από αφαίρεση όγκου στο παχύ έντερο

FILE PHOTO: Ο Εντσον Αράντες Ντο Νασιμέντο. Ή, απλά, Πελέ. EPA, WILL OLIVER




Νικητής σε ακόμη μια μεγάλη μάχη αναδείχτηκε ο Πελέ, αυτή τη φορά όμως παλεύοντας με έναν εχθρό που απειλούσε την ίδια του τη ζωή.

Ο θρυλικός Έντσο Αράντες Ντο Νασιμέντο δεν «λύγισε» και δείχνει να ξεπερνά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Όπως ανέφεραν τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Βραζιλιάνος άσος του παρελθόντος βγήκε από την εντατική και αναρρώνει μετά την πολύ σοβαρή επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε, προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο στο παχύ έντερο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ΕΡΤ, ο Πελέ θα παραμείνει στο νοσοκομείο «Albert Einstein» του Ρίο ντε Τζανέιρο, υπό στενή παρακολούθηση από τους θεράποντες ιατρούς, ενώ όπως ανακοίνωσε το θεραπευτικό ίδρυμα, ο 80χρονος πρώην ποδοσφαιριστής έχει πολύ καλή επαφή με το περιβάλλον, ενώ και τα ζωτικά του όργανα βρίσκονταν σε άριστη κατάσταση.

Σημειωτέον ότι ο όγκος που αφαιρέθηκε από το παχύ έντερο του Πελέ βρίσκεται στο στάδιο της βιοψίας, ενώ η οικογένεια του και ο ατζέντης του επιβεβαιώνουν σε τοποθετήσεις τους τις τελευταίες ώρες, πως ο μεγάλος άσος των γηπέδων έχει βγει από την εντατική και η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ βελτιωμένη.

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ο πανευτυχής Σερ Άλεξ «ομολόγησε» για τον Ρονάλντο: Δεν μπορούσα να επιστρέψω να πάει στη Σίτι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: