Η σπάνια εξομολόγηση της Κορίνας Σουμάχερ για τον Μίκαελ: Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ

Στιγμιότυπο από το trailer του ντοκιμαντέρ του Netflix




H σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ Κορίνα μίλησε για πρώτη φορά τόσο ανοιχτά για τη ζωή της δίπλα στον αστέρα της Formula 1 από τη στιγμή που εκείνος υπέστη τον σοβαρό εγκεφαλικό τραυματισμό ύστερα από ατύχημα τον Δεκέμβριο του 2013.

«Είναι διαφορετικός, αλλά είναι εδώ» δηλώνει η Κορίνα Σουμάχερ για τον 52χρονο σύζυγό της, σε ντοκιμαντέρ του Νetflix που θα μεταδοθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

H οικογένεια έχει μέχρι στιγμής στο ελάχιστο τη ροή των πληροφοριών για την υγεία του Σουμάχερ και όπως λέει στο ίδιο ντοκιμαντέρ η Κορίνα, η ιδιωτικότητα ήταν κάτι πολύ σημαντικό για τους ίδιους.

 

«Μου δείχνει ακόμη πόσο δυνατός είναι. Κάθε μέρα.Ζούμε μαζί στο σπίτι. Κάνουμε τη θεραπεία. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε τον Μίκαελ καλύτερα και να είμαστε σίγουροι ότι νιώθει άνετα. Και για να τον κάνουμε απλά να νιώσει την οικογένεια, το δέσιμό μας

«Ό,τι και να γίνει, θα κάνω οτιδήποτε μπορώ. Όλοι θα το κάνουμε. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε σαν οικογένεια με τον τρόπο που ο Μίκαελ θα ήθελε και ακόμη θέλει»

«Η ιδιωτική ζωή είναι ιδιωτική’» όπως πάντα έλεγε εκείνος. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να μπορούμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε την ιδιωτική μας ζωή όσο το δυνατόν περισσότερο. Ο Μίκαελ πάντα μας προστάτευε και τώρα εμείς προστατεύουμε τον Μίκαελ», καταλήγει η σύζυγός του.

Με πληροφορίες από CNN

Ένοχος ο Ζερόμ Μπόατενγκ για ενδοοικογενειακή βία, θα πληρώσει 1,8 εκατ. ευρώ στην πρώην σύντροφό του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: