Απίστευτο βίντεο: Ο Ορλάντο Μπλουμ κάνει χαλαρός SUP δίπλα από έναν μεγάλο καρχαρία [video]

Photo Ο Ορλάντο Μπλουμ δίπλα σε έναν καρχαρία. Screenshot via Instagram orlandobloom




Ο Ορλάντο Μπλουμ είναι γνωστός για τις υποκριτικές του ικανότητες, φαίνεται όμως διαθέτει το θάρρος να αποτολμήσει πράγματα που λίγοι στον κόσμο θα έκαναν.

Ο διάσημος ηθοποιός λατρεύει το SUP, το δημοφιλές θαλάσσιο σπορ των τελευταίων ετών, κάτι που έμαθε όλος ο κόσμος όταν οι φωτογραφίες του να κάνει γυμνός paddle boarding έγιναν viral.

Την αγάπη του για το άθλημα μοιράζεται και με τη σύντροφό του Κέιτι Πέρι, αν και είναι αμφίβολο ότι εκείνη θα μπορούσε να τον συνοδεύσει στο εγχείρημά του.

Ο Μπλουμ έκανε αυτή τη φορά κάτι ακόμη πιο ακραίο από μια γυμνή φωτογραφία, καθώς ανέβηκε στη σανίδα του για να κάνει paddle boarding δίπλα σε ένα μεγάλο λευκό καρχαρία.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

«Κάνοντας paddle boarding με μεγάλους λευκούς καρχαρίες» έγραψε ο 44χρονος ηθοποιός στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram του προσθέτοντας «όταν ο φόβος γίνεται φίλος σου».

Στο βίντεο φαίνεται ο Χολυγουντιανός σταρ να κάνει κουπί πάνω στη σανίδα του ενώ τον περιτριγυρίζει ο καρχαρίας. Ο Ορλάντο Μπλουμ δεν χρησιμοποιούσε κάποιο ειδικό εξοπλισμό, αντίθετα δεν φορούσε καν μπλούζα.

Οι fans του έσπευσαν να σχολιάσουν το επικίνδυνο χόμπι του λέγοντας ότι «πολλά θα μπορούσαν να είχαν πάει στραβά» ενώ κάποιοι άλλοι έγραψαν ότι είναι «τρελό» και του ζήτησαν να «παραμείνει ασφαλής».

Πληροφορίες από nme.com

Με τον Τομ Κρουζ συνομίλησαν οι διαστημικοί τουρίστες του SpaceX, ενώ βρίσκονται σε τροχιά γύρω από το Γη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: