Το παραδεχόμαστε… Είναι δύσκολο να αντιληφθούμε το μεγαλείο του μυαλού του Μητροπολίτη Μόρφου

Ο Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος. Φωτογραφία μέσω της εφημερίδας Πολίτης




Η περίπτωση του Μητροπολίτη Μόρφου κ. Νεόφυτου, χρειάζεται ανάλυση από ειδικούς, διότι όσο και να προσπαθήσαμε δεν μπορέσαμε να …αντιληφθούμε το μεγαλείο του μυαλού του. Είναι πολύ …μπροστά ο εν λόγω Ιεράρχης.

Πρώην μέλος της νεολαίας του “κομμουνιστικού” ΑΚΕΛ, και μάλιστα στην ομάδα που «βάφτιζε» τα νέα μέλη του κόμματος, μου λένε, έφτασε και ξεπέρασε τα όρια της ακροδεξιάς. Αναφέρομαι στις ιδέες του για όλα τα σοβαρά ζητήματα, από τις εκτρώσεις μέχρι τους εμβολιασμούς για την πανδημία. Πρόκειται για “ψεκασμένες” ιδέες.

Ο κ. Νεόφυτος έχει αρκετούς οπαδούς, που αντιδρούν με ύβρεις στα σχόλια μας. Κάτι που σημαίνει ότι έχει σχηματιστεί στρατός φανατικών, έτοιμος για δράση όταν …απαιτηθεί. Με αφορμή την πανδημία, έχει εξελιχθεί σε ηγέτη των αντιεμβολιαστών.

Το γεγονός ότι υποφέρει από τον κορωναϊό, μας λυπεί και ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση. Ειλικρινά ευχόμαστε να μην ταλαιπωρηθεί από την ασθένεια και να επανέλθει σώος και αβλαβής στο ποίμνιο του.

Δυστυχώς, αντί να παραδεχθεί ότι υπάρχει ο ιός που οδήγησε σε θάνατο πολλούς ανθρώπους, συνεχίζει να βρίσκεται σε άρνηση.

Δεν μπορεί να δεχθεί ότι το αφήγημα του κατέρρευσε και συνετρίβη, ακριβώς επειδή είναι και ο ίδιος θύμα του ιού. Με την αρνητική στάση του προσφέρει κάκιστη υπηρεσία τους πιστούς και θέτει τις ζωές τους σε κίνδυνο.

HELLAS JOURNAL

Όταν ο Μητροπολίτης Μόρφου χαρακτήριζε παγκόσμια συνωμοσία τον covid, κραδαίνοντας ένα τεύχος του Αστερίξ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: