Ο Λιονέλ Μέσι είναι παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν: Αύριο στο «Παρκ ντε Πρενς» η παρουσίαση του “ψύλου”!

FILE PHOTO: Ο Αργεντινός διεθνής Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι όπου τον υποδέχθηκαν χιλιάδες οπαδοί της Saint-Germain. EPA, CHRISTOPHE PETIT TESSON




Στο «Παρκ ντε Πρενς» θα γίνει την Τετάρτη (11/8) το πρωί, στις 11 π.μ. τοπική ώρα (12 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας) η επίσημη παρουσίαση του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός άσος συμφώνησε σε όλα με τον γαλλικό σύλλογο και έφτασΕ σήμερα στο Παρίσι, όπου εκατοντάδες φίλοι της ομάδας του περίμεναν στο αεροδρόμιο Μπουρζέ για να τον αποθεώσουν.

Φορώντας μία μπλούζα που έγραφε “Εδώ είναι Παρίσι”, ο Μέσι χαιρέτησε χαμογελαστός τους συγκεντρωμένους φιλάθλους και αναχώρησε κατευθείαν, με προορισμό νοσοκομείο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Εκεί, ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπαρτσελόνα θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, πριν βάλει την υπογραφή του στο -κατά τις πληροφορίες διετές- συμβόλαιο στο οποίο συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ:

Προσγειώθηκε το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Μπουρζέ το αεροπλάνο που μετέφερε τον Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι, προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία του με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός άσος, χαμογελαστός και ευδιάθετος, φορούσε ένα μπλουζάκι που έγραφε “Εδώ είναι Παρίσι” και χαιρέτησε από μακριά τους εκατοντάδες φιλάθλους της γαλλικής ομάδας που είχαν συγκεντρωθεί στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν.

Η Παρί δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο διάρκειας 13 δευτερολέπτων, που μεταξύ άλλων δείχνει ένα αεροπλάνο που πετάει, τις έξι Χρυσές Μπάλες του Μέσι με φόντο τον Πύργο του Αϊφελ, αλλά και μία εικόνα με τις φανέλες των Νεϊμάρ και Μπαπέ, με ένα κενό ενδιάμεσα, το οποίο προφανώς έρχεται να… καλύψει ο μέχρι πρότινος παίκτης της Μπαρτσελόνα.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ:
Το «χρονικό ενός προαναγγελθέντος γάμου», οριστικοποιήθηκε, καθώς όπως μετέδωσε η γαλλική εφημερίδα «L` Equipe» στην ιστοσελίδα της, ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οπως αναφέρει στο σχετικό δημοσίευμα η έγκυρη εφημερίδα, ο «ψύλος» συμφώνησε σε όλα με τους διοικούντες τον γαλλικό σύλλογο και μέσα στις επόμενες ώρες, θα ταξιδέψει από την Βαρκελώνη για την «Πόλη του φωτός», προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το συμβόλαιο του διάσημου Αργεντινού -αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι σχετικό- θα προβλέπει 40 εκατομμύρια ευρώ ετησίως για 2+1 χρόνια.

Για το διπλό της πρόκρισης ο Ολυμπιακός κόντρα στην επικίνδυνη Λουντογκόρετς: Σέντρα στις 10 το βράδυ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: