«Είμαι ο υπουργός, πιστέψτε με»: Ο διάλογος του Κωστή Χατζηδάκη με υπάλληλο που δεν τον… αναγνώρισε

Photo Ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ Κερκύρας. via Facebook Kostis Hatzidakis




Χρειάστηκε να προσπαθήσει  ο  υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης κατά τη σημερινή του επίσκεψη στο υποκατάστημα του ΕΦΚΑ στην Κέρκυρα, για να πείσει έναν υπάλληλο για την… ταυτότητά του.

Ο υπάλληλος δεν τον αναγνώρισε λόγω… μάσκας και πίστεψε ότι κάποιος του έκανε φάρσα.

Ο κ. Χατζηδάκης  βρέθηκε στο νησί για την παράδοση των εργατικών κατοικιών από τον ΟΑΕΔ και αποφάσισε να κάνει μια απροειδοποίηση επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας.

Διαβάστε παρακάτω πώς περιγράφει σε ανάρτησή του στο Facebook την συνομιλία που είχε μετά την είσοδό του στο υποκατάστημα:

«”Καλημέρα, είμαι ο υπουργός” είπα στον υπάλληλο του ΕΦΚΑ που καθόταν πίσω από ένα γκισέ στην Κέρκυρα στις 9:00 σήμερα το πρωί. “Έλα τώρα, τι είναι αυτά;” μου απάντησε. “Κοιτάξτε με καλά. Είμαι ο υπουργός. Πιστέψτε με!” του είπα. “Ωωω, συγγνώμη, κύριε υπουργέ!” μου είπε εκείνος, αφού διαπίστωσε ότι δεν του κάνω πλάκα. Έτσι ξεκίνησε η μέρα μου σήμερα στην Κέρκυρα, με μια απροειδοποίητη επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Κερκύρας, καθώς πήγα στο νησί για την παράδοση των νέων εργατικών κατοικιών».

Με πληροφορίες από Facebook Kostis Hatzidakis 

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη ΝΕWS GOOGLE

Πόσοι από αυτούς που έτρεξαν να δουν τον Μενέντεζ ενστερνίζονται τις θέσεις του για την κατοχική Τουρκία και τον Ερντογάν;

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: