Μέρα μεσημέρι στην Ερμού: Συνελήφθη νεαρός Αφγανός που γρονθοκόπησε αναίτια 20χρονη κοπέλα [video]

Στιγμιότυπο από την σύλληψη του νεαρού Αφγανού από άνδρες της ΔΙΑΣ στην Ερμού, από αποκλειστικό βίντεο του ALPHA TV via Glomex




Στη σύλληψη ενός 24χρονου από το Αφγανιστάν που επιτέθηκε σε μία 20χρονη κοπέλα στο κέντρο της Αθήνας προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 15:30 στη συμβολή των οδών Ερμού και Βουλής όπου την ώρα που η 20χρονη περπατούσε αμέριμνη ο 24χρονος την γρονθοκόπησε, αναίτια, στο πρόσωπο τραυματίζοντας την ελαφρά.

Περαστικοί που ήταν μάρτυρες στο συμβάν ειδοποίησαν την Άμεσο Δράση και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Ομάδας Δίας, που μετά από αναζητήσεις εντόπισαν τον 24χρονο και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  κοπέλα, η οποία βρισκόταν στον εμπορικό δρόμο με την παρέα της, έπαθε κρίση πανικού και λιποθύμησε, μετά την επίθεση που δέχθηκε, με τους καταστηματάρχες να σπεύδουν να την βοηθήσουν να συνέλθει.

Επίσης, ένας λατερνατζής που είδε το περιστατικό, βοήθησε την κοπέλα να καθίσει και να ηρεμήσει.

Στο σημείο έφτασαν δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ και άρχισαν να αναζητούν τον δράστη, ο οποίος δεν είχε κάν απομακρυνθεί από την περιοχή. Ο δράστης βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2016.

Δεν πρόβαλε καμία αντίσταση στη σύλληψή του, ενώ οι αστυνομικοί τον οδήγησαν πρώτα στο Α/Τ Ακροπόλεως και στη συνέχεια στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Υπενθυμίζεται ότι αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό επίθεσης στην Ερμού, με το πρώτο να χρονολογείται μόλις δύο μήνες πριν (1/3), όταν ένας αλλοδαπός άνδρας μαχαίρωσε μια κοπέλα στην πλάτη.




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Πέθανε ανήμερα της επετείου δολοφονίας του πατέρα του ο Γιώργος Λαμπράκης: Γιός του αγωνιστή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: