Η Σταχτοπούτα και ένας ποντικός προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο στο Λος Άντζελες: Βίντεο με το flash mob του Τζέιμς Κόρντεν

Photo Το flasn mob του Τζέιμς Κόρντεν και της Καμίλα Καμπέγιο Screenshot via Youtube DorkyCabello




Αναστάτωση επικράτησε σε δρόμους του Λος Άντζελες το Σαββατοκύριακο όταν ανάμεσα στα αυτοκίνητα εμφανίστηκε η Σταχτοπούτα.

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο προκλήθηκε όταν ο τηλεοπτικός παρουσιαστής και ηθοποιός Τζέιμς Κόρντεν και η τραγουδίστρια και ηθοποιός Καμίλα Καμπέγιο έκαναν flash mob (ξαφνική συγκέντρωση ομάδας ανθρώπων) σε κεντρικό δρόμο.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο προβολής του remake της ταινίας «Σταχτοπούτα» (Cinderella) που θα είναι διαθέσιμη από το Amazon Prime Video από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Τζέιμς Κόρντεν χόρεψε φορώντας ένα γιγάντιο κοστούμι ποντικού και η Καμπέγιο τραγουδούσε την επιτυχία του 1999 της Τζένιφερ Λόπεζ «Let’s Get Loud».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι σκηνές στις οποίες συμμετείχαν οι Μπίλι Πόρτερ και Ίντινα Μένζελ γυρίστηκαν για το επόμενο επεισόδιο του βραδινού σόου – The Late Late Show with James Corden, καθώς ανάλογες εκπλήξεις είχε ετοιμάσει ο παρουσιαστής με αφορμή την κυκλοφορία των ταινιών Frozen, Aladdin και The Greatest Showman.

Κάποιοι χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν αρνητικά το γεγονός ότι προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος. «Σκεφτείτε να αργείτε για τη δουλειά, επειδή ο Τζέιμς Κόρντεν εμφανίζεται μπροστά σας με κοστούμι ποντικού» έγραψε ένας χρήστης του στο Twitter.

«Ήρθα ειδικά στο Λος Άντζελες για να φύγω μακριά από τον Τζέιμς Κόρντεν και τώρα χορεύει με κοστούμι ποντικού μπροστά από το αυτοκίνητό μου» έγραψε αστειευόμενος ένας άλλος χρήστης σημειώνοντας ότι δεν είναι πολύ έξυπνος τρόπος για την προβολή μιας ταινίας.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Η 10χρονη ντράμερ – φαινόμενο που ανέβηκε στη σκηνή με το θρυλικό ροκ συγκρότημα Foo Fighters

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: