Για τον Ρονάλντο και τα εκατομμύρια του αλλάζουν ακόμη και οι αυστηρότεροι κανόνες της Premier

Κριστιάνο Ρονάλντο: Φορώντας παντού και πάντα τη φανέλα με τον αριθμό 7. με αυτήν έχτισε το μύθο του και όλες τους τιεμπορικές συμφωνίες epa09306526 . EPA/Julio Munoz




Ο κανονισμός της Premier League είναι σαφής. Μια φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας δεν μπορεί να αλλάξει ιδιοκτήτη στη μέση της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη φανέλα με τον αριθμό 7 φορά ο Ουρουγουανός σταρ Έντισον Καβάνι. Ως εκ τούτου όλοι υπολόγισαν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα αναγκαστεί να αποχωριστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του το αγαπημένο του 7 με το οποίο εκτός των άλλων έχει φτιάξει και ένα πανίσχυρο brand name: Το CR7.

Άλλα τελικά τίποτε δεν είναι απίθανο. Η νέα του ομάδα ήρθε σε συνεννόηση με την διοργανώτρια αρχή και δόθηκε κατ’ εξαίρεση άδεια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος θα επιστρέψει 12 χρόνια μετά πάλι με τον ίδιο αριθμό στη φανέλα του, που όπως είναι γνωστό πριν από αυτόν φορούσε ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Έτσι εκτός από τη σημειολογία δεν χρειάζεται να βρεθεί νέο σλόγκαν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τα προϊόντα που προωθεί.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Έριξαν τα τείχη στο Μάντσεστερ για την επιστροφή του Ρονάλντο: Το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της Premier League θα έχει ο CR7

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: