Έριξαν τα τείχη στο Μάντσεστερ για την επιστροφή του Ρονάλντο: Το ακριβότερο συμβόλαιο στην ιστορία της Premier League θα έχει ο CR7

File photo Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιστρέφει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. EPA/FRANCK ROBICHON μέσω ΚΥΠΕ




Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να απασχολεί την αθλητική κοινή γνώμη και όχι μόνο με πολλούς τρόπους, είτε με τις επιδόσεις του στο γήπεδο είτε εκτός αυτού.

Ο 36χρονος σούπερσταρ του ποδοσφαίρου για μία ακόμη μεταγραφική περίοδο βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς άφησε τη Γιουβέντους για να επιστρέψει στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ μετά από 12 χρόνια. Φυσικά μία τέτοια κίνηση προκάλεσε τεράστιο ενδιαφέρον, αν συνυπολογιστεί και το γεγονός ότι πριν τη Γιουνάιτεντ, ο Ρονάλντο είχε ακουστεί ότι θα καταλήξει στην άσπονδη συμπολίτισσά της, Σίτι.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» επανέφεραν τον Πορτογάλο στις τάξεις τους, πραγματοποιώντας μία τεράστια μεταγραφή που δίνει άλλη προοπτική στην ομάδα. Για να το καταφέρουν όμως «μάτωσαν» οικονομικά.

Ο CR7 θα έχει από φέτος το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία της Premier League θα έχει ο Κριστιάνο, δίνοντας στην επιστροφή του ένα χρώμα χλιδής.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το 2009, θα φορέσει λοιπόν και πάλι τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως δεν ήταν μόνο τα 25 εκατομμύρια που έδωσαν οι «κόκκινοι διάβολοι» στη Γιουβέντους, συν τα ακόμη 8 που θα χρειαστεί να βγάλουν από τα ταμεία τους με μορφή μπόνους. Ταυτόχρονα έπρεπε να ικανοποιηθούν και οι επιθυμίες του παίκτη.

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ ο Πορτογάλος φορ θα έχει λαμβάνειν 560,000 λίρες την εβδομάδα, κάτι που τον φέρνει στην κορυφή της λίστας της Premier League. Όχι μόνο για την ποδοσφαιρική χρονιά που μόλις ξεκίνησε. Αλλά και όλων των εποχών.

Όπως είναι λογικό οι φίλοι της ομάδας, αλλά και οι άνθρωποι του συλλόγου, περιμένουν πολλά πράγματα από εκείνον για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λίγες, αλλά πολύ δυνατές κινήσεις. Η πρώτη ήταν η απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο, η δεύτερη του Ραφαέλ Βαράν και η τρίτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος φορ θα έχει το πιο ακριβό συμβόλαιο στην Premier League όλων των εποχών. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ραφαέλ Βαράν. Ο Γάλλος στόπερ άφησε τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη των Άγγλων και από αυτούς θα παίρνει 440. 000 λίρες την εβδομάδα. Κάτι που τον φέρνει στη δεύτερη λίστα με τα πιο ακριβά συμβόλαια.

Σειρά τώρα έχει ο ίδιος ο CR7 να αποδείξει ότι δεν έχει χάσει κάτι από την ποδοσφαιρική του αίγλη!

Πληροφορίες από sportsking.gr

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Κανένα έλεος από τη Μάντσεστερ Σίτι: Άφησε την Άρσεναλ στο… απόλυτο μηδέν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: