Η Γερμανία και η Ιταλία έχουν πολύ λιγότερα κρούσματα από την Ελλάδα, αν και σημείωσαν αύξηση!

Ο Ομοσπονδιακός Υπουργός Υγείας Jens Spahn στο Βερολίνο. EPA, HAYOUNG JEON, POOL




Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκαν κατά 985 τις προηγούμενες 24 ώρες, φθάνοντας τα 3.732.549, όπως δείχνουν τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα Τετάρτη το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ, ο φορέας επιδημιολογικής επιτήρησης της χώρας.

Άλλοι 48 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορονοϊού στους 91.110 νεκρούς ως εδώ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

ΕΞΑΛΛΟΥ: Το υπουργείο Υγείας της Ιταλίας ανακοίνωσε χθες Τρίτη ότι τις προηγούμενες 24 ώρες υπέκυψαν 24 ασθενείς με την COVID-19, αριθμός ελαφρά μειωμένος από τους 31 της προηγουμένης, ενώ ο αριθμός των μολύνσεων από τον SARS-CoV-2 σχεδόν διπλασιάστηκε στις 907, από 480 μία ημέρα νωρίτερα, επί συνόλου 192.424 τεστ.

Με 127.704 θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού αφότου εκδηλώθηκε στη χερσόνησο τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι εδώ, η Ιταλία των 60 εκατομμυρίων κατοίκων θρηνεί τον δεύτερο βαρύτερο απολογισμό θυμάτων στην Ευρώπη, μετά τη Βρετανία, και τον όγδοο βαρύτερο στον κόσμο. Έχουν επιβεβαιωθεί πάνω από 4,26 εκατ. μολύνσεις ως αυτό το στάδιο.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία με την COVID-19, εξαιρουμένων όσων βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας (ΜΕΘ), ανερχόταν σε 1.271 χθες, από 1.337 μία ημέρα νωρίτερα.

Στις ΜΕΘ έγιναν 11 εισαγωγές ασθενών, έναντι 2 προχθές Δευτέρα. Ο αριθμός των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ ιταλικών νοσοκομείων μειώθηκε σε 187 (–4).

Πληροφορίες μέσω του ΑΠΕ-ΜΠΕ από το Reuters
Βερολίνο, Germany – Μιλάνο, Italy

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Επιστρέφει ο “φόβος” πάνω από την Ελλάδα: Πρόβλεψη ότι πολύ δύσκολα θα ανακοπεί το 4ο κύμα της πανδημίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: