Στην δημοσιότητα από τον οίκο Dior τα παρασκήνια της επίδειξης στο Καλλιμάρμαρο [video]

File photo: Στιγμιότυπο από την επίδειξη του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο. Screenshot via [email protected] Christian Dior
Η παγκόσμια κοινότητα της βιομηχανίας της μόδας δεν σταματά να μιλά για το ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Dior, που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο.

Οι υπεύθυνοι της παραγωγής δημοσίευσαν αποσπάσματα από τα παρασκήνια της εντυπωσιακής εκδήλωσης στο Παναθηναϊκό Στάδιο, που έλαβε χώρα την Πέμπτη 17 Ιουνίου, και η οποία αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον γαλλικό οίκο, όπως και η φωτογράφηση του 1951 στην Ακρόπολη.

  • «Είναι τέλειο. Δεν υπάρχει τίποτα που μένει να γίνει» λέει η καλλιτεχνική διευθύντρια, Μαρία Γκράτσια Κιούρι κατά την περιήγηση της στο Καλλιμάρμαρο.

Η ίδια όπως και οι συνεργάτες της ανέδειξαν τη συλλογή Cruise 2022, μέσα από το σύμβολο του Αθλητισμού και των Ολυμπιακών Αγώνων. Συνολικά χρησιμοποιήθηκαν τετρακόσιοι προβολείς και στην κορυφή του Σταδίου τοποθετήθηκαν 88 σημαίες σχεδιασμένες από συνεργάτες του οίκου Dior.

Καθοριστικό ρόλο στο εντυπωσιακό θέαμα έπαιξε η μουσική υπόκρουση των Oliver Coates και Ιωάννας Γκίκα σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων.

Στο βίντεο με αποσπάσματα από τα παρασκήνια συμπεριλαμβάνονται οι συνεντεύξεις της Ελληνίδας μουσικού Ι. Γκίκα και του Ιταλού καλλιτέχνη Pietro Ruffo.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Αποθέωση της Ελλάδας από τον οίκο Dior: Δείτε το video από το υπερθέαμα από το Καλλιμάρμαρο


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: