Η πολιτευτής της ΝΔ Λατινοπούλου μπλέχτηκε στις… τρίχες της: Καταιγίδα με τις αξύριστες μασχάλες

H πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου. Photo via instagram a.latinopoulou




Θύελλα αντιδράσεων και έντονες αποδοκιμασίες προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ανάρτηση της πολιτευτού της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτης Λατινοπούλου, αναφορικά με την εμφάνιση ανδρών και γυναικών.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου σχολίαζε ιδιαίτερα επικριτικά, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πόσο σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια γυναικών, τονίζοντας μάλιστα πως συμπεριφορές σαν κι αυτή… απειλούν την «κοσμοθεωρία και την κοινωνία» μας.

«Η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν» έγραψε η Λατινοπούλου στα σόσιαλ μίντια και το όνομά της παρέμεινε στα Trends του Twitter όλη την ημέρα, με τις αποδοκιμασίες να είναι ορισμένες φορές ιδιαίτερα έντονες.

Η πολιτευτής της ΝΔ θέλοντας προφανώς να γίνει viral μπλέχτηκε στις «τρίχες» της και έγινε ο περίγελος στα social media ενώ γνωστές εταιρείες όπως η Dove και η Veet με ανάρτησή τους στα social media «αδειάζουν» την κυρία Λατινοπούλου που χαρακτήρισε «αποκρουστικές» τις γυναίκες με τρίχες, ραγάδες και κυτταρίτιδα.

Η εταιρεία προϊόντων προσωπικής φροντίδας Dove συγκεκριμένα αναφέρει: «Στο δικό σου σώμα και τη δική σου ομορφιά δεν υπάρχουν “πρέπει” και επιταγές. Ούτε τώρα, ούτε ποτέ».

«Με τρίχες, χωρίς τρίχες, με ερεθισμούς, με σημάδια. Με κυτταρίτιδα, με ραγάδες, με περισσότερα ή με λιγότερα κιλά. Γυμνασμένη, αγύμναστη. Δεν έχει σημασία. Δικό σου σώμα, δική σου επιλογή».

Επίσης η Veet ανέβασε στα σόσιαλ μίντια: «Για μας είσαι “στην τρίχα” όταν είσαι ο εαυτός σου. Αποτριχώσου μόνο αν το θέλεις, όταν το θέλεις. Η επιλογή είναι δική σου!»

H φωτογραφία και το σχόλιο που ανέβασε η Ελένη Φουρέιρα στο Instagram

Απάντηση στην κυρία Λατινοπούλου έδωσε με ανάρτησή της και η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα η οποία δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία της χωρίς ρετούς αναφέροντας: «Αγαπώ το σώμα μου! Αγαπώ τις ραγάδες μου. Αγαπώ την κυτταρίτιδά μου. Είμαι γυναίκα».

Από την πλευρά της η influencer Μαίρη Συνατσάκη αναφέρει πως δεν θα πρέπει να αναπαράγεται ένα βίντεο σαν αυτό της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

«Μου το έχετε στείλει άπειροι το βίντεο της κυρίας που γίνεται έξαλλη με τις τρίχες άλλων γυναικών. Δεν το ποστάρω και δεν βάζω το λινκ, γιατί εγώ προσωπικά δεν θέλω να αναπαράγω τέτοιου είδους σκοταδιστικές απόψεις. Πιστεύω ότι ήθελε να γίνει viral. Πιστεύω ότι τα εννοεί, αλλά θεωρώ πως ήθελε έξτρα προσοχή. Προτείνω να μην της τη χαρίσουμε» γράφει η Μ. Συνατσάκη σε ένα από τα insta story που ανήρτησε για το θέμα.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και η ηθοποιός Ζέτα Δούκα η οποία αναδημοσίευσε μια ανάρτηση, όπου έγραφε: «Ας μη δίνουμε βήμα σε ανθρώπους που δεν έχουν κάτι να πουν. Ας μην ασχολούμαστε με τρίχες».

Δείτε το επίμαχο βίντεο της κυρίας Λατινοπούλου:



 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Synatsaki (@mairiboo)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: