«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ: Πανηγυρισμοί στην πλατεία Λευκού Πύργου και φωταγώγηση του Δημαρχείου

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν την κατάκτηση του κυπέλου στην πλατεία του Λευκού Πύργου. ΑΠΕ ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ, μέσω ΚΥΠΕ




Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του μεγάλου τελικού στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του τροπαίου από τον ΠΑΟΚ, πλήθη φιλάθλων άρχισαν να συγκεντρώνονται στην πλατεία του Λευκού Πύργου και με πυροτεχνήματα και σημαίες πανηγύρισαν για την κατάκτηση του όγδοου τροπαίου της ομάδας.

Από αρκετές γειτονιές της πόλης ομαδικά, οπαδοί του δικέφαλου, άρχισαν να συγκεντρώνονται και να πανηγυρίζουν την επιτυχία, περιμένοντας την άφιξη της ομάδας από την Αθήνα.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας αποφάσισε την φωταγώγηση του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης και την ανάρτηση της σημαίας του ΠΑΟΚ στο δημαρχιακό κτίριο για την κατάκτηση του 8ου κυπέλλου Ελλάδας από τον Δικέφαλο της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώτος πολίτης της Θεσσαλονίκης, επαίνεσε τον ΠΑΟΚ, τους ποδοσφαιριστές του, την διοίκηση, αλλά έστειλε και το μήνυμα του με την ευκαιρία της συγκέντρωσης μεγάλου πλήθους οπαδών της ομάδας, στην πλατεία του Λευκού Πύργου, καλώντας όλους τους συγκεντρωμένους να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας να φορούν μάσκες και να αυτοπροστατεύονται, όσο το δυνατόν περισσότερο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Ακολουθήστε την HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ: Επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: