Κυπελλούχος Ελλάδας ο ΠΑΟΚ: Επικράτησε με 2-1 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Photo Ο παίκτης του Ολυμπιακού Youssef El-Arabi (Κ) μάχεται για την μπάλα με τους παίκτες του ΠΑΟΚ, κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός ΠΑΟΚ, για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στο ΟΑΚΑ, Αθήνα, Σάββατο 22 Μαΐου 2021. Ο αγώνας διεξήχθη χωρίς θεατές λόγω της πανδημίας. ΑΠΕ ΜΠΕ/ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, καθώς επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού στον τελικό του ΟΑΚΑ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στην στέψη με γκολ που σημείωσε στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Κρμέντσικ.

Ο ΠΑΟΚ, που είχε δοκάρι στο 26’ με τον Σφιντέρσκι, κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 36’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που εκτέλεσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια. Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ισοφαρίσει στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με τον Εμβιλά να σκοράρει στο 50’ μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Πέδρο Μαρτίνς: Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες

Στις ευκαιρίες που είχαν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά δεν κατάφεραν να μετατρέψουν σε γκολ, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του τελικού του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, που κρίθηκε με 2-1 υπέρ του δικεφάλου με το γκολ του Κρμέντσικ στο 90ό λεπτό.

«Ο τελικός κρίθηκε στο γεγονός ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει. Στο τέλος δεχθήκαμε το γκολ, που έδωσε τη νίκη στον ΠΑΟΚ, θέλαμε να φύγουμε με το τρόπαιο, δεν το καταφέραμε, ξεκινάμε την προετοιμασία της νέας χρονιάς» τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε για την αλλαγή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στο πρώτο ημίχρονο, λόγω του τραυματισμού του:

«Δεν νομίζω ότι η αλλαγή του μας επηρέασε, παίξαμε καλά, είχαμε κυριαρχία, αλλά δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ περίμενε το λάθος του Ολυμπιακού κι αυτό έκανε».

Ακολουθήστε την Hellas Journal στην GOOGLE NEWS

Τα κατάφερε η ΑΕΚ και παραμένει “ζωντανή” στα ημιτελικά: Eπικράτησε του Παναθηναϊκού με 92-80

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: