Απεβίωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας: Σημαντικός παράγοντας ανάπτυξης της τηλεόρασης

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας. Πηγή Sigmalive




Απεβίωσε, τα ξημερώματα της Δευτέρας 10 Μαΐου, ο δημοσιογράφος Γιώργος Χουλιάρας, ένας από τους σπουδαιότερους παράγοντες στην ανάπτυξη της κυπριακής τηλεόρασης.

Ο Γιώργος Χουλιάρας έδινε μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 4 μήνες και νοσηλευόταν στο Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα».

Αφήνει πίσω του σύζυγο και τέσσερα παιδιά τα δύο εξ αυτών ανήλικα.

Διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία του τηλεοπτικού σταθμού Mega Κύπρου, όπου με αυτοσχεδιασμό και πρωτοποριακές ιδέες δημιούργησε show ταλέντων, αλλά και τα reality της κυπριακής τηλεόρασης.

Στη συνέχεια, εργάστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό «Σίγμα» με μεγάλη επιτυχία.  Λεπτομέρειες για την κηδεία του αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες.

O Γιώργος Χουλιάρας προτού έρθει στο νησί μας εργάστηκε στην ΕΡΤ και στον Alpha ενώ με την άφιξή του στην Κύπρο συνέδεσε τ’όνομά του με πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες.

Λαμπρή φυσιογνωμία σε διευθυντικά πόστα σημαντικών καναλιών της τηλεόρασης σε Ελλάδα και Κύπρο, πρώην διευθυντικό στέλεχος επί σειράν ετών στο Μega και στο Sigma, ο Γιώργος Χουλιάρας υπήρξε ένας άνθρωπος προσφοράς και ζήλου που διαδραμάτισε καίριο ρόλο στην δημιουργία και καθιέρωση σημαντικών κι αξέχαστων προγραμμάτων της τηλεόρασης αλλά και στον οποίο οφείλουν πολλά σημαντικές καριέρες στον χώρο.

Τεχνίτης του μύθου και του λόγου, ο εκλιπών άφησε ένα ξεχωριστό στίγμα, εμπνέοντας με το δημιουργικό του μπρίο στον τομέα της ψυχαγωγίας στην Κυπριακή τηλεόραση, όπου άνοιξε νέους δρόμους, προσθέτοντας το δικό του ξεχωριστό φως και χρώμα.

Ο Γιώργος Χουλιάρας υπήρξε ένας γνήσιος και δοτικός άνθρωπος που πρόσφερε αφειδώλευτα, εργαζόμενος με μεράκι κι επαγγελματισμό. Ακάματος στην προσφορά του, μετέφερε με ζέση και οίστρο τις αστείρευτες ιδέες του στην πράξη, ξεχωρίζοντας για την προσοχή κι επιμέλειά του σε κάθε λεπτομέρεια κι αναλαμβάνοντας προσωπικά την ευθύνη σε κάθε απαίτηση της δημιουργίας.

Άψογος κι ακούραστος επαγγελματίας, ήταν την ίδια ώρα ζεστός και προσφιλής στις σχέσεις του, μετριοπαθής και προσιτός σε όλους, άνθρωπος με χιούμορ και κέφι που άφηνε το έργο του να λάμψει, εργαζόμενος με μεράκι κι αφοσίωση πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία: Ουρές και σήμερα για δειγματοληψίες στην Πάφο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: