Συνεχίζεται η ταλαιπωρία: Ουρές και σήμερα για δειγματοληψίες στην Πάφο

Λόγω της αυξημένης κίνησης δημιουργήθηκε συνωστισμός από την έναρξη λειτουργίας των κινητών μονάδων αφού προ της έναρξης τους, αρκετοί πολίτες ανέμεναν ήδη στην ουρά. KYΠΕ
Ουρές και σήμερα, Δευτέρα παρατηρούνται στα σημεία δειγματοληψίας της επαρχίας Πάφου για τη διενέργεια rapid test.

Από την έναρξη της διαδικασίας παρατηρείται αυξημένη κίνηση στα πέντε σημεία που λειτουργούν σήμερα την Πάφο, ιδιαίτερα σε αυτά στην Πρώην Οικία Επάρχου, στην Πλατεία Δημαρχείου στην Πάφο, στον προαύλιο χώρο στάθμευσης ERA KORIVOS και στην Πλατεία Γεροσκήπου.

Λόγω της αυξημένης κίνησης δημιουργήθηκε συνωστισμός από την έναρξη λειτουργίας των κινητών μονάδων αφού προ της έναρξης τους, αρκετοί πολίτες ανέμεναν ήδη στην ουρά.

Η Λειτουργός Τύπου του Υπουργείου Υγείας Μαργαρίτα Κυριάκου ανέφερε πως εντός των ημερών αναμένεται η αύξηση των σημείων δειγματοληψίας για rapid test, σημειώνοντας πως σήμερα ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για αγορά υπηρεσιών από μονάδες δειγματοληψίας και πως άμεσα αυτές θα αυξηθούν και θα ενισχυθούν.

Αρκετοί πολίτες ανέφεραν πως μεταβαίνουν σε ιδιωτικά εργαστήρια για την διενέργεια rapid test, αφού, όπως είπαν, οι ώρες αναμονής είναι μεγάλες.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/Κική Περικλέους/ΑΓΚ
Πάφος, Κύπρος

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Αλλάζει η καθημερινότητα στην Κύπρο: Με safepass η διακίνηση, όλα τα νέα μέτρα


Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: