Ο Τσιτσιπάς λύγισε τον Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Ακαπούλκο

File Photo Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο τουρνουά Mexican Open στο Ακαπούλκο του Μεξικού EPA/David Guzman μέσω ΚΥΠΕ




O Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε 2-1 σετ τον Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του τουρνουά “Abierto Mexicano” στο Ακαπούλκο, στο Μεξικό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για τον αγώνα και τόνισε πως πρέπει να βελτιωθεί στις επιστροφές.

«Είναι πολύ σημαντικές σε αγώνες σαν κι αυτόν. Όσο επιστρέφεις την μπάλα και δημιουργείς ένα ράλι, αυτό σε βάζει σε μια καλή θέση. Σκοπεύω να βελτιωθώ στις επιστροφές, είναι κάτι στο οποίο μπορώ να βελτιωθώ πολύ. Οι πιο επιθετικές επιστροφές μπορούν να φέρουν μεγάλο όφελος στο παιχνίδι μου,» τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, μετά τον αγώνα και συμπλήρωσε:

«Ήταν ένας αγώνας με μεγάλη ένταση και από τις δυο πλευρές. Παίξαμε και οι δυο πολύ καλά, σερβίραμε καλά, γενικά ήταν ένα πολύ κλειστό ματς και μπορώ να πω και πως ήμουν λίγο τυχερός προς στο τέλος, με τα δυο διπλά λάθη που έκανε. Κι αυτό είναι βεβαίως μέρος της πίεσης που ένιωθε. Είμαι υπερήφανος με τον τρόπο που πάλεψα και επέστρεψα από το 3-3, 0-30 (στο 3ο σετ), έδειξα μεγάλη υπευθυνότητα. Γενικά, ήταν ένας αγώνας από τον οποίο μπορώ να μάθω πολλά».

Τέλος, ο Τσιτσιπάς μίλησε για ακόμη μία φορά για τον κόσμο και γενικότερα για την ατμόσφαιρα του τουρνουά: «Ελπίζω πως τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά, απολαμβάνω τον χρόνο μου μέχρι τώρα εδώ. Θα συγκεντρωθώ στους δυο τελευταίους αγώνες που θα χρειαστεί να παίξω. Είναι σημαντικό για εμένα, είναι σημαντικό για τον κόσμο που έρχεται και μας δείχνει την αγάπη του, μου αρέσει πολύ ο κόσμος εδώ.»

Να σημειωθεί πως ο Τσιτσιπάς θα παίξει στις 06:00 το πρωί του Σαββάτου (20/3), για την αναμέτρησή του με τον Λορέντσο Μουσέτι, για τα ημιτελικά του “Abierto Mexicano”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Τα 11 ευρωπαϊκά γκολ του Ελ Αραμπί και τα ρεκόρ που «κυνηγάει» τη νέα χρονιά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: