Ο Έλληνας Τομ Χανκς και το κοινό του μήνυμα με τη Ρίτα Ουίλσον για τα 200 χρόνια της Επανάστασης [video]

Απόσπασμα από το βίντεο των Χανκς και Ουίλσον




Η ελληνικής καταγωγής Ρίτα Ουίλσνον και ο πολιτογραφημένος Ελληνας Τομ Χανκς έδειξαν και πάλι την αγάπη τους για την Ελλάδα.

Βιντεοσκόπησαν ένα ενθουσιώδες και γεμάτο Ελλάδα μήνυμα για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα γιορτάσουμε με τους Έλληνες όλου του κόσμου τα 200 χρόνια από την Ελληνική Ανεξαρτησία. 1821 – 2021», λένε σε βίντεό τους οι δύο ηθοποιοί. Η Ρίτα Γουίλσον, μάλιστα, αναφέρεται στην ελληνική της καταγωγή, αλλά και την ελληνική ιθαγένεια που έλαβε ο Τομ Χανκς. «Ελπίζουμε ότι θα συμμετέχετε μαζί μας σε αυτή την καταπληκτική γιορτή. Ελλάδα, ο τόπος της ομορφιάς, της Δημοκρατίας, των σπουδαίων φιλοσόφων, των θαυμάσιων ανθρώπων. Ελάτε στην Ελλάδα, δεν υπάρχει ωραιότερο μέρος!», καταλήγει το ζευγάρι.

Ο Τομ Χανκς που πολιτογραφήθηκε Ελληνας τον Ιανουάριο του 2020, δεν χάνει ευκαιρία να εκδηλώνει την αγάπη του για την Ελλάδα.

Μάλιστα κατά την βράβευσή του στις Χρυσές Σφαίρες για το συνολικό του έργο, με το βραβείο καριέρας Cecil B. DeMille, και όταν ρωτήθηκε, πόσο τον έχει επηρεάσει η Ελλάδα στο επάγγελμά του, ο Τομ Χανκς ανέφερε ενθουσιασμένος: «Η Ελλάδα είναι ένας παράδεισος. Η οικογένεια μου πηγαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Εχω πάει σε όλον τον κόσμο, στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου, κανένα όμως δεν ξεπερνά την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό. Είναι καλά για την ψυχή σου. Είναι μέρος που σε γιατρεύει. Ιδίως αν βάλεις τον εαυτό σου σε αυτό το φανταστικό, το πραγματικά φανταστικό, πρόγραμμα να κοιμάσαι ως το μεσημέρι, να ξενυχτάς ως τις 3 το πρωί, συζητώντας σε μια ταβέρνα. Είναι η καλύτερη ζωή που μπορεί να έχει κάποιος»

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝEWS GOOGLE

Πινακωτή, τυφλόμυγα και κουτσούνα από την εποχή της Επανάστασης του ’21 παίζουν παιδιά νηπιαγωγείου

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: