Η δισεκατομμυριούχος πρώην κυρία Amazon παντρεύτηκε τον καθηγητή των παιδιών της: Πώς αντέδρασε ο Τζεφ Μπέζος

File Photo Η πρώην σύζηγος του Τζεφ Μπέζος και μία από τις πλουσιώτερες γυναίκες στον κόσμο Μακένζι Σκοτ EPA/CLEMENS BILAN




Η Μακένζι Σκοτ είναι μια από τις πλουσιότερες γυναίκες του πλανήτη, καθώς σύμφωνα με το Forbes η περιουσία της φτάνει τα σε 53 δις δολάρια.

Ο γάμος της Σκοτ με τον Μπέζος κράτησε 25 χρόνια και τον βοήθησε να ξεκινήσει την Amazon το 1994.

Τώρα δύο χρόνια μετα το διαζύγιό της ξαναπαντρεύτηκε με τον Dan Jewett καθηγητή των παιδιών της όπως αποκάλυψε η φιλανθρωπική ιστοσελίδα Giving Pledge.

«Ο Νταν είναι τόσο καλός σύζυγος και είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος για τους δύο», δήλωσε ο Τζεφ  Μπέζος.

Η Σκοτ που έχει εκδηλώσει την πρόθεσή της να δώσει μεγάλα ποσά σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, τράπεζες τροφίμων κλπ., παντρεύτηκε τον Τζεφ Μπέζος πριν 25 χρόνια και τον βοήθησε να ξεκινήσει το Amazon το 1994. Είναι επίσης συγγραφέας δύο μυθιστορημάτων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της Amazon τώρα «ζει στο Σιάτλ με τα τέσσερα παιδιά της και τον σύζυγό της, Νταν»,  o οποίος διδάσκει σε διάσημο σχολείο όπου φοιτούσαν τα παιδιά της.

Όταν χώρισε το 2019, η κ. Σκοτ έγινε η πλουσιότερη γυναίκα του κόσμου καθώς το μερίδιό της στην Amazon ήταν πάνω από 16% ενώ έλαβε ακόμη 4% στο πλαίσιο της συμφωνίας διαζυγίου.

HJ με πληροφορίες από ΒΒC

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Όπρα Γουίνφρι: Ούτε η Ελισάβετ ούτε ο Φίλιππος αναφέρθηκαν στο χρώμα του δέρματος του γιου της Μέγκαν

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: