Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για εκκένωση της κατάληψης στο ΑΠΘ: 20 προσαγωγές

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης , Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021. Επιχείρηση της Αστυνομίας για την εκκένωση της κατάληψης στην Πρυτανεία του ΑΠΘ βρίσκεται σε εξέλιξη από τις έξι σήμερα το πρωί. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Δημήτρης Τοσίδης




Επιχείρηση για την εκκένωση της πρυτανείας που τελούσε εδώ και 18 ημέρες υπό κατάληψη πραγματοποίησε τα ξημερώματα η ΕΛ.ΑΣ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις εισήλθαν στις εγκαταστάσεις και περίπου 20 άτομα που βρίσκονταν εκεί έχουν οδηγηθεί σε δύο κλούβες, οι οποίες έχουν αναχωρήσει.

Η επιχείρηση ξεκίνησε στις 6.30 περίπου, διεξήχθη χωρίς ένταση και το βασικό της τμήμα φαίνεται να έχει ολοκληρωθεί. Οι γύρω δρόμοι έχουν αποκλειστεί από την κυκλοφορία,

Νωρίτερα, αυτοσχέδιες βόμβες μολότοφ έριξαν άγνωστοι τα ξημερώματα στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου επί της οδού Δωδεκανήσου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Από την επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές στη σκοπιά του τμήματος, ενώ δεν αναφέρθηκε τραυματισμός. Οι δράστες αναζητούνται.

Συνελήφθη και τρίτος, μέλος αναρχικής ομάδας: Ιδού οι δύο βασικοί κατηγορούμενοι για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: