Ξεκινούν και πάλι από σήμερα τα έργα για το Flyover στη Θεσσαλονίκη: Απέρριψε την αίτηση αναστολής τους το Συμβούλιο της Επικρατείας

FILE PHOTO: O υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Ταχιάος μιλάει κατά την παρουσίαση του Flyover στη Θεσσαλονίκη, Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ




Αρχίζουν και πάλι από σήμερα κιόλας τα έργα κατασκευής του Flyover στη Θεσσαλονίκη καθώς το Συμβούλιο της Επικρατείας δεν έκανε δεκτή την αίτηση αναστολής των εργασιών, την οποία είχε καταθέσει ο Σύνδεσμος Κατοίκων Συνοικισμού Κωνσταντινοπολιτών,  ο Σύλλογος Προστασίας Σεϊχ Σου και ο Σύλλογος Δρομέων Θεσσαλονίκης.

Η απόφαση κοινοποιήθηκε στον σύνδεσμο κατοίκων ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κοινοποιηθεί και το σκεπτικό της απόφασης.

Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν και πάλι άμεσα από αύριο (25/4)

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival. gr, αρχικά το ΣτΕ είχε εκδώσει προσωρινή διαταγή στις 9 Απριλίου με την οποία ανέστειλε την πρόοδο των εργασιών για την κατασκευή της υπερυψωμένης ταχείας λεωφόρου καθώς το υπουργείο Περιβάλλοντος, το οποίο εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο στην όλη διαδικασία, δεν είχε καταθέσει πλήρη φάκελο στο ΣτΕ με όλα τα έγγραφα.

Η προσωρινή διαταγή ίσχυε μέχρι την έκδοση απόφασης επί της αίτησης αναστολής που είχαν καταθέσει οι Σύλλογοι.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη και την απόρριψη της αίτησης αναστολής από κατοίκους και φορείς οι εργασίες για την κατασκευή του Flyover μπορούν να συνεχιστούν.

Με πληροφορίες από thestival.gr

 

Αναγκαστική προσγείωση γαλλικού αεροσκάφους στο Ελ.Βενιζέλος: Πιθανότατα πτηνά μπήκαν σε κινητήρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: