Στο θολωμένο μυαλό του Ερντογάν: Απειλεί με τη σφαγή της Σμύρνης Κούρδους και Κιλιντσάρογλου [video]

File Photo O πρόεδρος της Τουρκίας Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά την εξαγγελία του διαστημικού προγράμματος της EPA/TURKISH PRESIDENT PRESS OFFICE μέσω ΚΥΠΕ
Για εισβολή και σφαγές αμάχων στη Σμύρνη έκανε λόγο ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, στέλνοντας μήνυμα προς τη Δύση ότι το μάθημα που έδωσαν οι Τούρκοι πριν από έναν αιώνα στην Ελλάδα, θα το επαναλάβουν και στους σημερινούς συνεργούς των Κούρδων του ΡΚΚ.

«Ήμασταν στη Σμύρνη. Τα αδέλφια μας στη Σμύρνη, που γνωρίζουν πολύ καλά τί σημαίνει κατοχή και πόνος από κατοχή και σφαγές αμάχων, πιστεύω ότι μπορούν να καταλάβουν απόλυτα. Ακριβώς όπως απογοητεύσαμε όσους προσπάθησαν να επαναλάβουν την εισβολή που ξεκίνησε στη Σμύρνη πριν από έναν αιώνα στα ανατολικά και νοτιοανατολικά σύνορά μας εδώ και 40 χρόνια, έτσι και τώρα θα δώσουμε στους φυσικούς και πολιτικούς συνεργούς τους το μάθημα που τους αξίζει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Τούρκος πρόεδρος επιτέθηκε δριμύτατα κατά του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποκαλώντας το «φασιστικό» κόμμα «που βαδίζει χέρι-χέρι με το φιλο-κουρδικό κόμμα από την Άγκυρα στην Κωνσταντινούπολη», ενώ υποσχέθηκε ότι θα πάρει εκδίκηση για τον θάνατο των 13 Τούρκων πολιτών που σκοτώθηκαν από το ΡΚΚ στην περιοχή Γκάρα του βόρειου Ιράκ κατά τη διάρκεια επιχείρησης του τουρκικού στρατού.

Με πληροφορίες από ethnos.gr, openTV
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Πρώτη επαφή Μπλίνκεν με ΥΠΕΞ Αιγύπτου: Λιβύη, Παλαιστίνη, τρομοκρατία στην ατζέντα

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: