Ο “Κύκνος” του Πολεμικού Ναυτικού προσάραξε στο Πυθαγόρειο της Σάμου: Κανένας τραυματισμός

Το Παράκτιο Περιπολικό “ΚΥΚΝΟΣ” δεμένο στο λιμάνι της Σάμου, ως ένα από τα μικρά πλοία του ΠΝ που βρίσκεται διαρκώς στην οριογραμμή. ΠΗΓΗ: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ




Προσάραξη Παράκτιου Περιπολικού του Πολεμικού Ναυτικού σε βραχώδες σημείο, στην είσοδο του λιμανιού στο Πυθαγόρειο της Σάμου έγινε αργά το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι ισχυροί νότιοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή ουσιαστικά παρέσυραν το μικρό σε όγκο πλοίο του ΠΝ και το κατηύθυναν σε βραχώδες σημείο όπου και παραμένει έως αυτή την ώρα.

Το πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του κι αυτό είναι το πιο σημαντικό και παραμένουν στο σημείο προσπαθώντας μαζί με συναδέλφους τους που έχουν σπεύσει για να εκτιμήσουν την κατάσταση πως έχει αλλά και τι είδους ζημιά έχει προκληθεί.

Σύμφωνα με πηγές από το Πολεμικό Ναυτικό βραδινές ώρες στο λιμάνι Πυθαγορείου Σάμου, το Παράκτιο Περιπολικό «ΚΥΚΝΟΣ» κατά τη διαδικασία πρόσδεσης, μετά από προγραμματισμένη περιπολία , προσάραξε σε αβαθή λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Δεν υπήρξε τραυματισμός προσωπικού, ενώ οι υλικές ζημιές αξιολογούνται. Έχουν αναληφθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκόλληση του πλοίου.

Σκάκι για δυνατούς παίκτες το πρόγραμμα νέων φρεγατών για το ΠΝ: Στρατηγικής σημασίας το πλοίο της ενδιάμεσης λύσης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: