Στη Μαδρίτη ο Χάρης Θεοχάρης για τη σύνοδο του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού

File photo: Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, στο 21o Ετήσιο Επενδυτικό Συνέδριο της Capital Link στη Νέα Υόρκη. Φωτογραφία HELLAS JOURNAL




Στη Μαδρίτη μεταβαίνει ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης στις 18 και 19 Ιανουαρίου προκειμένου να συμμετάσχει στην 113η Σύνοδο του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

Ο υπουργός Τουρισμού θα συμμετάσχει και στη συνεδρίαση της Παγκόσμιας Επιτροπής Κρίσης για τον Τουρισμό, όπου θα παρουσιάσει, ως προεδρεύων της Τεχνικής Ομάδας της Επιτροπής, την πρόταση του Έλληνα πρωθυπουργού προς το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για το πιστοποιητικό εμβολιασμού και τις προοπτικές χρήσης του

Επίσης ο κ. Θεοχάρης, που θα συνοδεύεται από τη γενική γραμματέα τουριστικής πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου, θα παρουσιάσει τη σημασία των γρήγορων τεστ αντιγόνου (rapid antigen tests), καθώς και την υιοθέτηση κοινών πρωτοκόλλων για το ασφαλές άνοιγμα του τουρισμού το 2021.

Ο κ. Θεοχάρης πρόκειται να πραγματοποιήσει διμερείς επαφές με ομολόγους του και να συναντηθεί με τον Βασιλιά Φίλιππο της Ισπανίας ως επικεφαλής της Περιφερειακής Επιτροπής για την Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού.

με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Χάρης Θεοχάρης: Το 2021 θα επιταχύνουμε το στρατηγικό πρόγραμμά μας για τον τουρισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: