Μιλάμε για πολύ μεγάλα νούμερα… Η είδηση της χρονιάς: Ο Εξοχότατος Παπανδρέου δεν συζητά με το ΣΥΡΙΖΑ!

File photo: Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, μιλά στην Ολομέλεια της Βουλής. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Το περιβάλλον του εξοχότατου πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου διέψευσε ως fake news (κατασκευασμένες ειδήσεις) τις πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης περί φλερτ με τον ΣΥΡΙΖΑ για μετεκλογική συνεργασία.

Βεβαίως το περιβάλλον του εξοχοτάτου, που στοχεύει να “φάει” την πρόεδρο του πρώην ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, δεν αντιλήφθηκε ότι τις τελευταίες ημέρες γινόταν πλάκα για την “ολική επαναφορά” του Γεωργίου Παπανδρέου, καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί που τον λαμβάνουν υπόψη. Πρόκειται για πραγματικά αξιολύπητη κατάσταση. Βρίσκεται σε μόνιμες διακοπές εις βάρος των φορολογουμένων.

Όπως σημειώνει η Καθημερινή, τις τελευταίες ημέρες πυκνώνουν τα δημοσιεύματα σε γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο περί πρόθεσης του ΣΥΡΙΖΑ να προσεταιριστεί τον επί διετία πρωθυπουργό της χώρας, αν και κάτι τέτοιο φέρεται να βρίσκει αντίθετους πολλούς μέσα στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η απάντηση που έδιναν στις πληροφορίες περί ανοικτού διαύλου μεταξύ Γιώργου Παπανδρέου και Αλέξη Τσίπρα συνεργάτες του κορυφαίου στελέχους του Κινήματος Αλλαγής ήταν σε υψηλούς τόνους, κάνοντας λόγο για ισχυρισμούς χωρίς καμία βάση και κατασκευασμένες ειδήσεις, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «ρωτήστε τους κατασκευαστές». Αντί να εκφράζει παράπονα ο ΣΥΡΙΖΑ του 25%, ομιλεί το 00, 01% του κόμματος του κ. Παπανδρέου!

Η Καθημερινή γράφει ότι απορριπτική των πληροφοριών ήταν και η πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, με πηγές από την Κουμουνδούρου να δείχνουν προς τα εσωτερικά προβλήματα του Κινήματος Αλλαγής ως αιτία των σχετικών δημοσιευμάτων.

Πριν μία εβδομάδα όταν είχει γίνει λόγος περί «προοδευτικής διακυβέρνησης» με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ και τη συμμετοχή και του κ. Γεωργίου Παπανδρέου, το πρώην στέλεχος του «εκσυγχρονιστικού» ΠΑΣΟΚ και τώρα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Νίκος Μπίστης είχε σπεύσει να σχολιάσει ότι η σχετική υπόθεση «είναι μια συζήτηση που θα πρέπει να γίνει».

Να σημειώσουμε για τον Μπίστη ότι αλλάζει τα κόμματα και τις παρατάξεις σαν τα πουκάμισα. Πρόκειται για ένα αναξιόπιστο πολιτικό, ο οποίος συμμετέχει και στην “κίνηση” για να επιβληθεί στην Κύπρο απαράδεκτη διευθέτηση, όπως η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία, που εξυπηρετεί μόνο την Τουρκία.

Ο εν λόγω τύπος έχει εξυβρίσει άπειρες φορές τη συντριπτική πλειοψηφία του κυπριακού Ελληνισμού, που απέρριψε το φιλοτουρκικό σχέδιο Ανάν στο δημοψήφισμα.

HELLAS JOURNAL

Η υπουργός Διεθνούς Εμπορίου της Βρετανίας η νέα “αγαπημένη” του Ερντογάν: Του τα έδωσε όλα…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: