Ομιλούν όλοι, ομιλεί και ο εξοχότατος Γεώργιος Παπανδρέου ΓΑΠ: Ο άνθρωπος που έστειλε την Ελλάδα στα μνημόνια-τάρταρα…

FILE PHOTO: Ο Εξοχότατος Γεώργιος Παπανδρέου (ΓΑΠ) στη παλαιότερη συνέντευξη του, στο κανάλι OPEN. Φωτογραφία via OPEN TV




ΑΡΘΡΟ HELLAS JOURNAL

Απορώ ακόμα ότι υπάρχουν συνάδελφοι δημοσιογράφοι που δίνουν σημασία στις αμπελοφιλοσοφίες του εξοχότατου Γεωργίου Α. Παπανδρέου-ΓΑΠ, ο οποίος αναζητεί ρόλο στο πολιτικό-κομματικό πεδίο της Ελλάδας.

Είναι ο πολιτικός που οδήγησε την Ελλάδα στον πιο σκληρό μηχανισμό, αυτόν της διεφθαρμένης Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ε.Ε.) και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ). Είναι ο πρωθυπουργός που φέρει ακεραία την ευθύνη για την πτώχευση του ελληνικού λαού.

Τον μάζεψαν ξανά στο ΠΑΣΟΚ, αφού το είχε προδώσει ιδρύοντας το κομματίδιο του, που είχε την υποστήριξη του 0,5 του ελληνικού λαού. Γι’ αυτό και το διέλυσε. Η Φώφη Γεννηματά τον ξαναπήρε στο ΠΑΣΟΚ μόνο επειδή τον λυπήθηκε. Οι πάντες γνωρίζουν.

Πήγε στο κάλεσμα του καλού συναδέλφου Νίκου Φελέκη και εκμεταλλεύθηκε την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα για να γίνει …”παράγοντας εξελίξεων” με στόχο να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ. Νομίζει… Δεν αγάπησε ποτέ το Κίνημα επειδή το ίδρυσε ο πατέρας του, ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου.

Αυτός διέρρευσε τη συνάντηση για να φέρει σε δυσκολη θέση τον νυν πρόεδρο του Κινήματος Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος πρέπει να αφαιρέσει το όνομα του από τον κατάλο των υποψηφίων βουλευτών. Πρώτα απ’ όλα δεν κάνει. Είναι ένας αποτυχημένος πολιτικός.

Σε απάντηση του στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.), ο ΓΑΠ δήλωσε:

«Η Ιστορία, δεν ξαναγράφεται από υπηρέτες συμφερόντων και κατεστημένων και από πολιτικούς και κόμματα που προσβάλλουν τη δημοκρατία και τη νοημοσύνη κάθε δημοκράτη πολίτη».

Δυστυχώς γι’ αυτόν η Ιστορία θα είναι αμείλικτη. Και θα τον γράψει στα μαύρα κατάστιχα της. Και για τα Μνημόνια που διέλυσαν τη χώρα, αλλά και για την απαράδεκτη πολιτική του απέναντι στην Κύπρο και γενικά τα εθνικά θέματα της Ελλάδας. Αν είχε παραμείνει Πρωθυπουργός, μπορεί να χάναμε και το Αιγαίο και το Νησί της Αφροδίτης. Αναγκάστηκε να παραιτηθεί υπό το βάρος της οικονομικής καταστροφής της Ελλάδας.

Η κ. Σοφία Γιαννακά, που γνωρίζει τον ΓΑΠ όπως στην κάλπικη δεκάρα, έγραψε στο iefimerida:

Αυτό το σενάριο των «ηττημένων» απέκτησε πρόσφατα και νέο παίκτη. Διαβάζω σε δημοσιεύματα ότι ο Γιώργος Παπανδρέου παρευρίσκεται σε γεύματα με τον Αλέξη Τσίπρα, σε σπίτια «γεφυροποιών» δημοσιογράφων, όπου τον παρακαλούν να βάλει πλάτη στον σχηματισμό συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

Λειτουργεί πίσω από την πλάτη του Νίκου Ανδρουλάκη ή όχι, δεν το γνωρίζω. Ονειρεύεται ο ίδιος ο ΓΑΠ, λένε οι πληροφορίες, να γίνει πρωθυπουργός σε μια τέτοια «κυβέρνηση ηττημένων». Αυτό σίγουρα θα σήμαινε την οριστική διάλυση του ΠΑΣΟΚ και την άμεση διάσπασή του.

Δεν το πιστεύω, πριν το ακούσω με τα αυτιά μου από τον ΓΑΠ. Γιατί τότε δεν θα μιλούσαμε για «κυβέρνηση ηττημένων», αλλά για «κυβέρνηση ανικάνων», που ούτε η απλή αναλογική το προβλέπει!

Επιβεβαιώνει ο γνωστός ΓΑΠ συζητήσεις για συγκρότηση “κυβέρνησης των ηττημένων”, λέει η Ν.Δ.: Οι φήμες για γεύμα με τον Τσίπρα πυροδοτούν την αντιπαράθεση

Το μεγάλο ψέμα: Με αυτά και με εκείνα ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς βοήθησε να εκλεγεί …”ρωσόφιλος” Πρόεδρος στην Κύπρο!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: