Οι ιστορικές, καθηλωτικές ερμηνείες των Lady Gaga και Τζένιφερ Λόπεζ στην ορκωμοσία Μπάιντεν [video]

Η Τζένιδερ Λόπεζ κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας. EPA/Patrick Semansky / POOL




Ηταν σίγουρα οι πλέoν ιστορικές στιγμές τους.

Στην γεμάτη συμβολισμούς τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν, η Lady Gaga και η Τζένιφερ Λόπεζ κατάφεραν να κλέψουν τα βλέμματα και να εντυπωσιάσουν με τις ερνηνείες τους.

H Lady Gaga ερμήνευσε το Star-Spangled Banner, τον αμερικανικό Εθνικό Ύμνο.

Μάλιστα λίγο προτού ανέβει στο πόντιουμ όπου καθήλωσε παριστάμενους και εκατομμύρια τηλεθεατές, η δημοφιλής καλλιτέχνης έγραψε στο twitter: «Είναι τιμή μου να ερμηνεύσω τον εθνικό ύμνο στον αμερικανικό λαό. Θα τραγουδήσω κατά τη διάρκεια της τελετής, μιας μετάβασης, μιας στιγμής αλλαγής -μεταξύ του 45ου και 46ου προέδρου. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία. Πρόθεσή μου είναι να αναγνωρίσω το παρελθόν μας, να θεραπεύσουμε το παρόν μας και να παθιαστούμε για ένα μέλλον όπου συνεργαζόμαστε με αγάπη. Θα τραγουδήσω στις καρδιές όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν τη γη. Με σεβασμό και ευγένεια, Lady Gaga».

Από την πλευρά της, η εξαιρετική Τζένιφερ Λόπεζ τραγούδησε ένα κλασικό τραγούδι του Γούντι Γκάθρι, γραμμένο στην εποχή του New Deal, με το κυριότερο ίσως μήνυμα του τραγουδιού να εντοπίζεται στον στίχο: «Η γη αυτή φτιάχτηκε για σένα και για μένα».

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν ξέχασε και την πολυάριθμη ισπανόφωνη κοινότητα στέλνοντας ένα μήνυμα στα ισπανικά «Una nación bajo Dios con libertad y justicia para todos» (Ένα έθνος υπό τον Θεό, με Ελευθερία και Δικαιοσύνη για όλους).

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Αμερικανούς σχεδιαστές επέλεξαν Τζιλ Μπάιντεν και Κάμαλα Χάρις, για την τελετή ορκωμοσίας

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: