Η ομάδα της Αμμοχώστου στην Τουρκία: Ιστορική στιγμή για την Ανόρθωση σήμερα στην Κωνσταντινούπολη

Η ομάδα Χάντμπολ της Ανόρθωσης. Φωτογραφία via ΚΥΠΕ




Ιστορική στιγμή για την Ανόρθωση χαρακτήρισε με δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο προπονητής της ομάδας χάντμπολ Γιώργος Ζαραβίνας την αναμέτρηση σήμερα στις 18.00 με την τουρκική Beykoz στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης.

Οι παίχτες της ομάδας έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη με ειδική πτήση μέσω Ρόδου την Παρασκευή το μεσημέρι ωστόσο λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας παραμένουν κλειστοί στο ξενοδοχείο τους. Η έξοδός τους από το ξενοδοχείο περιορίζεται στις προπονήσεις τους στο γήπεδο της Beykoz όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας.

«Πρέπει να αφήσουμε στο γήπεδο ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Έως τώρα αντιπροσωπεύαμε την ομάδα μας αλλά σε αυτό το παιχνίδι αντιπροσωπεύουμε κάτι παραπάνω», δηλώνει ο Γιώργος Ζαραβίνας.

Ο χειροσφαιριστής Νίκος Κρητικός είπε ότι «είναι από τα σημαντικά παιχνίδια όχι μόνο για την Ανόρθωση αλλά και για το κυπριακό χάντμπολ».

«Από την ώρα που μπήκαμε στο αεροπλάνο η ομάδα μας δείχνει ενθουσιασμό, δύναμη, ψυχή, νεύρο. Πιστεύουμε σε μας, όσες ελπίδες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε», ανέφερε ο Πρόεδρος της ομάδας Ανδρέας Ανδρέου. Ο αρχηγός της ομάδας Ιούλιος Αρχηγού είπε ότι «είναι ιστορική στιγμή για την ομάδα μας, θα τα δώσουμε όλα».

Η τουρκική Beykoz είναι πρωτοπόρος του τουρκικού πρωταθλήματος με επτά νίκες και μια ισοπαλία για τους 32 του EHF European Cup. Η ρεβάνς θα γίνει στο Α.Τ.Ι. την άλλη Κυριακή στις 20.15.

Πληροφορίες από:
ΚΥΠΕ – Άννα Ανδρέου
Τουρκία/Κωνσταντινούπολη

Εύκολο «τρίποντο» για τον Παναθηναϊκό: 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα με «μαέστρο» τον Βιγιαφάνιες

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: