Απίστευτο τρίποντο με άνεση… από Ομπάμα σε περιοδεία με Μπάιντεν: Αυτά κάνω! [video]

File photo: Ο Ομπάμα στοχεύει στην κινητοποίηση των Αφροαμερικανών ψηφοφόρων βασικό εκλογικό σώμα στη Βιρτζίνια EPA/BIDEN HARRIS CAMPAIGN / HANDOUT BEST QUALITY AVAILABLE HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES μέσω ΚΥΠΕ




Η αγάπη του Ομπάμα για το μπάσκετ είναι γνωστή, όπως και οι καλές του επιδόσεις… Ωστόσο, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ενθουσίασε τους πάντες όταν χθες  βρέθηκε σε κλειστό γυμναστήριο ενόψει της προεκλογικής καμπάνιας του Τζο Μπάιντεν και δοκίμασε το χέρι του πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, με το αποτέλεσμα να είναι άνετα… εντυπωσιακό.

Ο Ομπάμα ευστόχησε με άψογο στυλ και αμέσως μετά το πανηγύρισε δεόντως φωνάζοντας: “Αυτό ακριβώς κάνω”. Ο Τζο Μπάιντεν που βρισκόταν στον ίδιο χώρο … περιορίστηκε σ’ ένα μακρόσυρτο “ουάουου!”

Το βιντεάκι από το “κουλ” τρίποντο του Ομπάμα έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι ανάμεσα σ’ αυτούς που το σχολίασαν ήταν και ο “βασιλιάς” Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος έγραψε : “Τώρα απλώς κάνεις επίδειξη, φίλε μου. Αυτή είναι η δουλειά σου, ε; Εντάξει. Όλα τα λεφτά”.

Οπως ήταν φυσικό, ο Μπάρακ Ομπάμα έκανε χρήση της εντυπωσιακής του επίδοσης και αναρτώντας το βίντεο στον λαγαριασμό του, το μετέφερε στο πεδίο των εκλογών ζητώντας απ’ τους ψηφοφόρους να ρίξουν κι αυτοί την βολή τους ψηφίζοντας φυσικά Τζο Μπάιντεν:

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Σερ και Χίλαρι Κλίντον στο παρά πέντε…συγκεντρώνουν χρήματα για τον Μπάιντεν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: