Οι Βρετανοί ομιλούν για “σοκαριστικές εικόνες” και συνωστισμό στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Άποψη από το αεροδρόμιο της Ρόδου. Φωτογραφία rodiaki.gr




“Καβγάδες” ξεσπούν καθώς χιλιάδες τουρίστες συνωστίζονται στο αεροδρόμιο της Ρόδου με την ανακοίνωση ταυτόχρονης αναχώρησης πέντε πτήσεων, υποστηρίζει η εφημερίδα Daily Mail, (ανταπόκριση Tony Pyman).

Σημειώνει:

«Θυμωμένοι ταξιδιώτες διαμαρτύρονται για την έλλειψη προσωπικού και τις μεγάλες ουρές στο αεροδρόμιο. Σοκαριστικές εικόνες δείχνουν την έκταση της αναστάτωσης, με την κοινωνική απόσταση να είναι αδύνατη. «Κανείς δεν ξέρει πού να πάει και τι να κάνει’», σημειώνεται στον υπότιτλο.

Το δημοσίευμα κάνει λόγο για «εικόνες χάους» στο αεροδρόμιο της Ρόδου, όταν πλήθη τουριστών συνωστίστηκαν στο αεροδρόμιο λόγω της αναγγελίας αναχώρησης πολλών πτήσεων την ίδια ώρα.

Σύμφωνα με αναρτήσεις και φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές για ώρες, χωρίς τήρηση κοινωνικής απόστασης, χωρίς επαρκές προσωπικό και χωρίς κλιματισμό. Η εταιρεία TUI ζήτηση συγγνώμη για το χάος.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις προς τη Ρόδο αυξήθηκαν το τελευταίο διάστημα, καθώς στις αφίξεις από άλλους ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως την Τουρκία, επιβάλλεται καραντίνα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ: Daily Mail, Tony Pyman, Rhodes to HELL: ‘Fights break out’ as ‘thousands’ of tourists are crushed together at Greek airport after ‘FIVE flights are announced for departure at same time”

Παραλίγο καυγάς Μητσοτάκη με Παύλο Πολάκη στη Βουλή για τον αριθμό των ΜΕΘ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: