Συναγερμός στο Μουζάκι με σορό γυναίκας: Εικάζεται ότι ανήκει στην αγνοούμενη φαρμακοποιό [βίντεο]

Βιβλική καταστροφή από το χτύπημα του “Ιανού” και στη Θεσσαλία. Το στιγμιότυπο από πανοραμική λήψη στο Μουζάκι Καρδίτσας. Photo via Facebook




Έπειτα από έξι μέρες αδιάκοπων ερευνών από την εξαφάνιση της 43χρονης φαρμακοποιού στο Μουζάκι Καρδίτσας, τα σωστικά συνεργεία φαίνεται πως εντόπισαν μέσα στις λάσπες σορό γυναίκας.

Όπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, κοντά στη γέφυρα που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα, ανασύρθηκε σορός γυναίκας.


Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείου Ειδήσεων, ανθρώπινο μέλος εντοπίστηκε πριν από λίγη ώρα στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον δήμο Μουζακίου στην Καρδίτσα από τις δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή μετά την κακοκαιρία του περασμένου Σαββατοκύριακου και τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε. Συνεχίζονται οι έρευνες στην περιοχή.

Όπως μετέδωσε το μεσημβρινό δελτίο του Open, η σορός η οποία εντοπίστηκε από σκύλο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ανήκει στη 43χρονη φαρμακοποιό. Η σορός είχε καλυφθεί από λάσπες και φερτά υλικά, ενώ έχουν σταλεί ήδη στην οικογένεια φωτογραφίες για αναγνώριση.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel και τον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από εκεί που επικεντρώνονται οι έρευνες, κάτω από λάσπες βρέθηκε να προεξέχει ένα ανθρώπινο πόδι που φέρεται να ανήκει σε γυναίκα.

Πληροφορίες από την Πυροσβεστική αναφέρουν πως, παρά το γεγονός πως δεν έχει γίνει ακόμα αναγνώριση από τους οικείους της, από τις φωτογραφίες που έχουν στη διάθεσή τους οι πυροσβέστες η σορός είναι πιθανόν να ανήκει στην αγνοούμενη που παρασύρθηκε από χείμαρρο την περασμένη Παρασκευή κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ιανός».

Στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός, 60 μέτρα σε παράκτια περιοχή από την κοίτη του ποταμού, στην περιοχή της Βασιλίτσας, έχει φτάσει ιατροδικαστής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Α. Ζώης, Τρίκαλα, Ελλάδα και Star και Open

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Αστεροσκοπείο: Ακραίες οι βροχές του «Ιανού», από το 1969 είχε να εμφανιστεί τέτοιος κυκλώνας [χάρτης]

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: