Ο Αύγουστος είχε είδηση: Τα ενημερωτικά ρεκόρ και οι υποσχέσεις της ιστοσελίδας μας Hellas Journal




Κάθε ρεκόρ έχει τη δική του αξία. Για το Hellas Journal κάθε ρεκόρ, όπως αυτό που σημείωσε μέσα στον Αύγουστο, σηματοδοτεί απλώς την συνέχιση της προσπάθειας που καταβάλλουμε 365 ημέρες το χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.

Σε συνεχή ανοδική πορεία εδώ και περίπου ένα χρόνο η HJ έφτασε μέσα στον Αύγουστο, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics να έχει:

Μοναδικούς Χρήστες

1.551.992

Προβολές σελίδας

9.905.684

Η HJ είναι εξαιρετικά υπερήφανη για αυτές τις επιδόσεις που αποτελούν προϊόν συλλογικής κοπιώδους εργασίας. Ευχαριστούμε από καρδιάς τους συνεργάτες μας, που είναι οι πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας.

Σε ένα δημοσιογραφικό οργανισμό που:

  • Είναι 100% ανεξάρτητος από οικονομικά, επιχειρηματικά ή πολιτικά συμφέροντα.
  • Ζει μόνο από τα έσοδα του, τις διαφημίσεις.
  • Έχει όλα του τα έσοδα δηλωμένα και φορολογημένα ως το τελευταίο cent.

Ένα καθαρά δημοσιογραφικό προϊόν που έχει ως αποκλειστική του στόχευση να καταγράφει την επικαιρότητα χωρίς παρωπίδες και να δημοσιεύει όλες τις απόψεις χωρίς λογοκρισία και υστεροβουλία.

Οι επιδόσεις αυτές αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη σημασία καθώς η πρώτη μας επιλογή είναι να δημοσιεύονται μόνον ειδήσεις και όχι κουτσομπολιά ή ανούσιες αναφορές στους αποκαλούμενους celebrities.

Με τον τρόπο αυτό έχουν αποκλειστεί τουλάχιστον οι μισές από τις αναρτήσεις που γίνονται καθημερινά από τον ανταγωνισμό και τους φέρνει τον συντριπτικά μεγαλύτερο όγκο της επισκεψιμότητάς τους.

Οι περισσότεροι από 1,5 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες που επέλεξαν τον Αύγουστο την HJ είναι επισκέπτες που ενδιαφέρονται πρωτίστως για την ουσία της ενημέρωσης σε όλους τους τομείς. Οι περίπου 10.000.000 σελίδες που διάβασαν δείχνουν ότι η HJ έχει πιστούς αναγνώστες που επανέρχονται και ενημερώνονται καθημερινά και διεξοδικά.

Σας ευχαριστούμε όλους και μπορούμε να υποσχεθούμε τα εξής:

  • Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος να υπηρετούμε την δημοσιογραφία την αλήθεια, την πατρίδα και τα εθνικά μας θέματα.
  • Να σεβόμαστε τις πηγές, να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις μας, να έχουμε αλλεργία στα κάθε είδους fake news και να ζητάμε συγγνώμη για τα λάθη μας.

Σας προτείνουμε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας alert αποδεχόμενοι τη σχετική ειδοποίηση που βγαίνει κάτω δεξιά στην πρώτη μας σελίδα ή εμφανίζεται ως υπενθύμιση σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Με τον τρόπο αυτό έχετε άμεση και πλήρη γνώση όσων σημαντικών συμβαίνουν, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Παράλληλα μπορείτε να μας ακολουθείτε και στους λογαριασμούς μας στα social media: Στο facebook, στο twitter και στο instagram.

Έως το επόμενο κοινό μας ρεκόρ (HJ και αναγνωστών του) σας ευχόμαστε τα καλύτερα.

Η ομάδα της Hellas Journal

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: