Η Hellas Journal σε σταθερή ανοδική πορεία: Πάντα ανεξάρτητη, ακηδεμόνευτη, με το θάρρος της γνώμης της – Με μόνο οδηγό την Αλήθεια




Η Hellas Journal από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της έχει ένα και μόνο σκοπό. Να υπηρετεί την αλήθεια χωρίς πάτρωνες, κηδεμόνες και δεσμεύσεις.

Με μοναδικό οδηγό την έγκυρη δημοσιογραφία και τη δεοντολογία υπηρετεί χωρίς εκπτώσεις την Ελλάδα, την Κύπρο και τους αναγνώστες της.

Και τον Ιούλιο του 2023 σχεδόν 5.000.000 μοναδικές επισκέψεις στις αναρτήσεις μας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics, μας δίνουν το κουράγιο και τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Για εμάς πάντα η είδηση προηγείται όλων, ανεξάρτητα από ιδιοτέλειες και στογγυλεύσεις. Η είδηση και φυσικά η ανάλυση και η προοπτική της στο μέλλον.

Με την παρουσία του ιδρυτή της Μιχάλη Ιγνατίου στην Ουάσιγκτον έχει το προνόμιο να βρίσκεται στο κέντρο των παγκόσμιων αποφάσεων και να παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις, μεταδίδοντάς τες σε πρώτο χρόνο.

Με το εξειδικευμένο δημοσιογραφικό της επιτελείο εστιάζει σε θέματα, πολιτικής, διεθνών σχέσεων, οικονομίας αλλά και ζωής, με την ευρεία έννοια. Παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις, τα θέματα πολιτισμού και γενότερα ό,τι επηρεάζει τη ζωή και το μέλλον των αναγνωστών της.

Φυσικά, όπως όλοι γνωρίζουν ιδιαίτερη βαρύτητα αποδίδεται στα εθνικά μας θέματα σε όλες τις διαστάσεις τους με ιδιαίτερη προσοχή στην Κύπρο.

Γιατί όσοι επιλέγουν να ενημερώνονται από την Hellas Journal είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία συνειδητοί αναγνώστες της. Και αυξάνονται σταδιακά, κάθε μήνα.

Για εμάς στην Hellas Journal πρώτο μας μέλημα είναι να μεταδίδουμε πρωτίστως έγκυρα και με αναφορά πάντα στις πηγές κάθε πληροφορία που αποτελεί είδηση και όχι κουτσομπολιό.

Η Hellas Journal έχει διαφανείς πηγές δηλωμένων και μόνον εσόδων και προασπίζεται την πολυφωνία, ακόμη κι όταν διαφωνεί.

Με τη βεβαιότητα ότι τα καλύτερα είναι μπροστά μας σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και σας ευχαριστούμε.

Από τον Σεπτέμβριο, πάντα στις επάλξεις, ακόμη πιο δυνατοί.

Hellas Journal

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: