H… ταχύτητα απονομής Δικαισούνης σε μία φωτογραφία: Δικογραφίες μέσα σε τουαλέτες στην Ευελπίδων

File Photo: Στιγμιότυπο από τα δικαστήρια της Ευελπίδων. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Παντελής Σαίτας




Μία φωτογραφία από το υπόγειο του Κτιρίου 3 του συγκροτήματος της Ευελπίδων όπου βρίσκονταιοι τουαλέτες, επαναφέρει το πάγιο και διαχρονικό πρόβλημα του «εμφράγματος» στη Δικαιοσύνη.

Τη φωτογραφία  δημοσίευσε ο δικηγόρος Αθ. Στάμου στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και εικονίζει, έξω από τις πόρτες των αποχωρητηρίων. μαζί με σφουγγαρίστρες και καθαριστικά, στοιβαγμένες δεκάδες δικογραφίες.

Μιλώντας στο ethnos.gr, ο κ. Στάμου ανέφερε: «Το πρόβλημα δεν προέκυψε σήμερα. Εγώ γνωρίζω πως τουλάχιστον μία πενταετία υπάρχουν αιτήματα και παραστάσεις των συλλόγων μας προς τις διάφορες κυβερνήσεις να αναβαθμίσουν τα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η κατάσταση είναι τραγική παρά τις ηρωικές προσπάθειες που καταβάλουν οι δικαστικοί υπάλληλοι.

 

Είναι φανερό πως οι δικαστικοί υπάλληλοι σηκώνουν βάρος που δεν τους αναλογεί και μπροστά στον καθημερινό φόρτο εργασίας λαμβάνουν αποφάσεις για λύσεις ανάγκης. Από την άλλη είμαστε οι νομικοί που καλούμαστε να εργαστούμε μέσα σε ακατάλληλα κτίρια και πολύ δύσκολες συνθήκες. Και όλα αυτά εν μέσω της πανδημίας που πρέπει να τηρηθούν τα πρωτόκολλα. Πρέπει άμεσα να αλλάξει αυτή η κατάσταση που μας προσβάλλει ως επαγγελματικό χώρο αλλά και ως ελληνική κοινωνία».

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο NEWS GOOGLE

Με πληροφορίες από ΕΘΝΟΣ

Απ΄ όλα έχει ο μπαξές: 200 καταλήψεις στα σχολεία ακόμη και με αίτημα κατά της αγοράς των Rafale…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: