Επτά χρόνια μετά τη δολοφονία Φύσσα από τους νεοναζί: Αναμένουμε μια ελάχιστη δικαίωση λέει η οικογένεια

FIle Photo: Η Μάγδα Φύσσα, μαρτυρική μητέρα του δολοφονημένου Παύλου, κατά τη διάρκεια της δίκης του νεοναζιστικού μορφώματος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας




Η επικείμενη απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα θα αποτελέσει ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η οικογένειά του.

Ειδικότερα, αναφέρει:

«Επτά χρόνια από την στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους
γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλά και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία.

Οικογένεια Παύλου Φύσσα».

Στη μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο twitter και ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, αναφέροντας:

«Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, από μέλος της Χρυσής Αυγής. Μια βραδιά που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Το Κράτος Δικαίου αντέδρασε. Η κοινωνία και ο πολιτικός κόσμος οφείλουν να παραμένουν σε επαγρύπνηση απέναντι στο νεοναζιστικό φαινόμενο».

 

Ακολουθήστε το HELLAS JOURNAL στο ΝΕWS GOOGLE

Έβρος: Για ρατσιστική βία στη συμπλοκή με τους Τούρκους δικάζεται σήμερα ο Έλληνας κτηνοτρόφος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: