Στις 12 το μεσημέρι ανακοινώνονται οι στοχευμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα

FILE PHOTO: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεδρεύει παλαιότερης συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου μέσω τηλεδιάσκεψης. Φωτογραφία ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ




Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις ανακοινώσεις σχετικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν θα είναι ευρύς αλλά θα αφορά στοχευμένες παρεμβάσεις.

Οι ανακοινώσεις αναμένεται να γίνουν μετά τις 12 το μεσημέρι από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Στέλιο Πέτσα στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης

Σύμφωνα με τον πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ Δ. Γκάτσιο, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουν προαναγγελθεί οι κινήσεις αυτές, αλλά θα είναι μόνο διορθωτικές, όπως αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ANT1, έκανε λόγο για κινήσεις που θα αυξήσουν την ταχύτητα του παραγόμενου έργου, με επίκεντρο την οικονομία και στα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με τον Δ. Γκάτσιο, θα πρέπει να εστιάσουμε σε δύο πρόσωπα, στον Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Νίκο Παπαθανάση, οι οποίοι φαίνεται ότι θα αναλάβουν θέσεις αναπληρωτών υπουργών.

Σημειώνεται ότι τώρα ο κ. Σκυλακάκης είναι υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής και ο κ. Παπαθανάσης υφυπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Σκυλακάκης φαίνεται ότι θα αναλάβει να «τρέξει» ό,τι αφορά το Ταμείο Ανάκαμψης και ο κ. Παπαθανάσης ένα μέρος των επενδύσεων.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ- ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο GOOGLE NEWS

Σήμερα ανακοινώνεται το λίφτινγκ στο κυβερνητικό σχήμα: Τα επικρατέστερα ονόματα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: