Ο κ. Αναστασιάδης έπρεπε να πάει στην Κύπρο να τιμήσει τους νεκρούς της και να επιστρέψει στις Βρυξέλλες

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των χωρών μελών της ΕΕ στις Βρυξέλλες, ΑΠΕ-ΜΠΕ, European Union/Chr.DOGAS




Από τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη θα εκπροσωπηθεί στην επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και στο μνημόσυνο των πεσόντων της τουρκικής εισβολής ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, μας πληροφορεί το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο κ. Αναστασιάδης αποφάσισε να παραμείνει στις Βρυξέλλες, όπου συνεχίζεται η Σύνοδος Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ο Κύπριος Πρόεδρος έπρεπε να πάει στη Λευκωσία για να τιμήσει τους νεκρούς της εισβολής και μετά ας επέστρεφε στις Βρυξέλλες. Πρώτα και πάνω απ’ όλα έχασε μία μεγάλη πληροφορία να δημοσιοποιήσει την κυπριακή τραγωδία φεύγοντας από τη Σύνοδο Κορυφής για να βρεθεί κοντά στον κυπριακό λαό που θρηνεί σήμερα τους ήρωες του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Κυπριακής Προεδρίας:

«Λόγω των συνεχιζόμενων εργασιών του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες, για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης θα εκπροσωπηθεί από τον Προεδρεύοντα της Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Συλλούρη, στην επιμνημόσυνο δέηση που θα γίνει στις 8 το πρωί στον Τύμβο Μακεδονίτισσας και στη συνέχεια στο μνημόσυνο των πεσόντων κατά την τουρκική εισβολή, που θα γίνει στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης στις 10 το πρωί».

Ακόμα ένα “φάουλ” του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στα πολλά που έχει κάνει στην πολιτική του καριέρα…

HELLAS JOURNAL

ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Ύμνος και Θρήνος για την Κύπρο: Οι υπεύθυνοι δεν έχουν πληρώσει ακόμα για την προδοσία…

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: