Η ΕΛΑΣ πήγε στην… εφορία: Προληπτικά μετά τον συνωστισμό στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών

File Photo: Στιγμιότυπο από το συνωστισμό το πρωί στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών. Photo via OpenTV




Εικόνες όπως αυτές που είχαν σημειωθεί πριν από λίγες ημέρες στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην Αθήνα καταγράφηκαν σήμερα στην Α’ ΔΟΥ Αθηνών προκαλώντας ανησυχία αναφορικά με τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς το πρωί εξώ από την εφορία, πριν ακόμη να ανοίξει με ενδιαφερόμενους φορολογούμενους που περιμέναν να εξυπηρετηθούν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPENTV.

Έτσι η αστυνομία έσπευσε όπως μετέδωσε το skai.gr στην ΔΟΥ Αθηνών μετά την υπερσυγκέντρωση κόσμου και τις μεγάλες ουρές που παρατηρήθηκαν έξω από την υπηρεσία. Η αστυνομία δεν έχει χρειαστεί να παρέμβει και βρίσκεται εκεί για προληπτικούς λόγους. Σε κάθε περίπτωση οι δυνάμεις αναμένεται να αυξηθούν.

Πολύς κόσμος αυτή την ώρα έχει εισέλθει εντός της στοάς του κτιρίου και περιμένει να εξυπηρετηθεί.

Πάντως σύμφωνα με το skai.gr oι περισσότεροι από τους πολίτες φορούν μάσκα και προσπαθούν να τηρήσουν, όσο αυτό μπορεί να γίνει εφικτό στην παρούσα συνθήκη, κάποιες αποστάσεις. Παράλληλα έχουν προβλέψει ώστε να γράψουν σε ένα χαρτί τα ονόματά τους προκειμένου να έχουν μεταξύ τους μια εικόνα του πότε θα εξυπηρετηθούν.Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν, εξυπηρετούνται οι πρώτοι 50 φορολογούμενοι που έρχονται κι αν η εξυπηρέτηση τους ολοκληρωθεί γρήγορα τόσα εξυπηρετούνται άλλοι 10.

Ακολουθήστε το Hellas Journal στο NEWS GOOGLE

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την ΕΛΛΑΔΑ

Με πληροφορίες από opentv και skai.gr

Η Ελλάδα ανοίγει σήμερα τις πύλες της: Το μεγάλο στοίχημα για τον Τουρισμό

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: