Ολοκληρώνεται το Σάββατο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό

File Photo: Στιγμιότυπο από προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ. Photo via Twitter, @PAOKFOOTBALL




Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα της Κυριακής (7/6) με τον Ολυμπιακό, στην αυλαία των πλέι-οφ του πρωταθλήματος.

Σήμερα ο προπονητής Αμπέλ Φερέιρα δούλεψε με τους παίκτες του στις τελευταίες λεπτομέρειες του πλάνου για το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Το πρόγραμμα της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στην τακτική προσέγγιση του ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους». Αρχικά με την κυκλοφορία της μπάλας, στη συνέχεια στις στατικές φάσεις και τα στημένα και στο φινάλε με οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ο Αμπέλ Φερέιρα καταστρώνει τα σχέδιά του χωρίς να υπολογίζει τους τιμωρημένους Ίνγκασον, Γιαννούλη και τους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο, Ζαμπά. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στην Τούμπα στις 19:00.

* Τελέστηκε σήμερα με την παρουσία πολλών συμπαικτών του και ανθρώπων της οικογένειας του ΠΑΟΚ, η κηδεία του βετεράνου ποδοσφαιριστή Μπάμπη Τσιλιγγιρίδη, που «έφυγε» χθες από την ζωή σε ηλικία 74 ετών.

Η εξόδιος ακουλουθία τελέστηκε στην Μητρόπολη της Καλαμαριάς και η ταφή έγινε στα Κοιμητήρια της Καλαμαριάς.

Την τελετή ακολούθησαν ο πρώην γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Λυσσαρίδης, οι προπονητές και άλλοτε συμπαίκτες του εκλιπόντος, Αγγελος Αναστασιάδης, Γιώργος Παράσχος, και βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, του Ηρακλή, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και της Ξάνθης.

Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Νέα σενάρια για τους Ολυμπιακούς πυροδοτεί η ακύρωση της παραδοσιακής αντίστροφης μέτρησης

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: