«Θα ήθελα να προπονήσω τον Νεϊμάρ» δηλώνει ο προπονητής της Μπαρτσελόνα Κίκε Σετιέν

Στη φωτογραφία που διατέθηκε από την FC Barcelona δείχνει ότι τον προπονητής της ομάδας σε προπόνηση. EPA, Miguel Ruiz




Επιθυμία για το μέλλον; Ευσεβής πόθος; Ή απλά… προετοιμασία για μία μεταγραφή που συζητιέται εδώ κι ένα χρόνο και παραμένει στο «κάδρο» της Μπαρτσελόνα (και) γι’ αυτό το καλοκαίρι;

Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» Κίκε Σετιέν, φρόντισε να… αναστατώσει τους ρεπόρτερ των Καταλανών, με τις δηλώσεις που έκανε στο «BeInSports», όπου υπογράμμισε πως θα ήταν ονειρεμένο για τον ίδιο να μπορέσει να προπονήσει στο μέλλον τον Νεϊμάρ Τζούνιορ!

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, δεν θέλησε να μιλήσει για τις πιθανότητες που υπάρχουν και την προοπτική της (άμεσης) επιστροφής του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ στο «Καμπ Νόου», όμως ξεκαθάρισε πως η ομάδα του θα ήταν ακόμη πιο δυνατή σε μία τέτοια περίπτωση, αφού πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες που θα μπορούσε να προσεγγίσει από την αγορά.

«Σίγουρα θα ήμουν πολύ χαρούμενος, αν θα μπορούσα να προπονήσω τον Νεϊμάρ. Απόλυτα χαρούμενος. Είναι ένας παίκτης εξαιρετικού επιπέδου, κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό» τόνισε ο Σετιέν, στέλνοντας κι ένα… μήνυμα προς τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, για να κάνει την κίνησή της το προσεχές καλοκαίρι.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Όλα τα βλέμματα και πάλι στην Bundesliga: Σήμερα ξεκινά η δεύτερη αγωνιστική μετά τον covid

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: