Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός για τη λειτουργία νηπιαγωγείων και γυμναστηρίων λέει ο Ιωάννου

Δεν επαναλειτουργούν νωρίτερα νηπιαγωγεία και γυμναστήρια. ΚΥΠΕ
Δεν αλλάζει ο σχεδιασμός για τη λειτουργία νηπιαγωγείων, γυμναστηρίων, κολυμβητηρίων και άλλων, σύμφωνα με τον Υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια δηλώσεων στον Τύπο για αξιολόγηση ενδεχόμενης επαναλειτουργίας νωρίτερα από τον αρχικό σχεδιασμό συγκεκριμένων επιχειρήσεων και τομέων, όπως είναι τα νηπιαγωγεία, τα γυμναστήρια, τα κολυμβητήρια, κτλ, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου ξεκαθαρίζει ότι σήμερα έλαβε γραπτώς την έκθεση της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής (ΣΕΕ), σύμφωνα με την οποία όλες οι δραστηριότητες παραμένουν στις ίδιες φάσεις όπως είχαν αρχικά καθοριστεί.

Σημειώνεται ότι η σχετική έκθεση υποβλήθηκε από τη ΣΕΕ κατόπιν σχετικού αιτήματος του Υπουργού Υγείας όπως, με βάση την επιδημιολογική εικόνα μέχρι σήμερα, και κατόπιν αιτημάτων από τους ενδιαφερόμενους φορείς, συνδέσμους και πολίτες αξιολογηθούν οι φάσεις για άρση των περιοριστικών μέτρων.

Ως εκ τούτου, η αξιολόγηση της ΣΕΕ έχει ολοκληρωθεί και στην παρούσα φάση δεν υπάρχει καμία εισήγηση για διαφοροποίηση πέραν των ήδη ειλημμένων αποφάσεων.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

 

Δύο κρούσματα κορωναϊού εντοπίστηκαν από σύνολο 2.128 εργαστηριακών διαγνώσεων

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal